[]

Akciğer filmi - Verem Savaş Dispanseri

İşe giriş için akciğer filmi istediler. Verem Savaş Dispanserlerinden veriliyormuş.

Evime en yakın Çapa Tıp fakültesinde buldum.

istanbulsaglik.gov.tr

Randevu vs. almaya gerek var mıdır? Sigortalılar için ücreti ne kadar?

 
hatırladığım kadarıyla ben Antalya'da randevusuz aldım. zaten hiç yoğun bir yer değildi. 2-3 saat kadar sonra gidip sonucu alabileceğim belirtildi. 30 tl civarında ödedim diye hatırlıyorum.


  • gogu delen adam  (27.07.13 19:55:55) 
bunu çoğu özel hasteneden de alabilirsiniz. illa devlet hastenesi veya verem savaş dispanseri olması şart değil


  • sivil admin  (27.07.13 20:07:02) 
Bilgi olması açısından; ben geçen hafta ankarada verem savaş dispanserinde ücretsiz çektirdim. Öğle arasına denk gelmem sebebiyle sonucumu 15 dakika içinde aldım. Sıra olayı yoktu, filme girerken bile kendi sıramızı takip ettik.

Yani verem savaş dispanserleri de oldukça rahat özele vs gidip para dökmeye gerek yok gibi.
  • gupon  (27.07.13 21:18:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.