[]

gitar + amfi kaç lira eder

line 6 spider 15w amfim ve ibanez grg170dx gitarım var. İkisi de sorunsuz. gitar ve amfinin mydükkandaki sıfır fiyatları sırasıyla 600 ve 400tl. ben bunları satarken kaç diyeyim ikisine toplam? Yanında planet wawes in güzel bi jack ını da hediye edeceğim. söylemesi ayıp 1 adet de pena :)




 
amfi 350-400
gitar 200-250.

yazdıgın sıfır fiyatların nakit olduğunu varsayarak. ikinci el böyledir.
  • repentance  (27.07.13 18:02:03) 
repentance ters anlamıs fiyatları ya da sen ters yazmışsın galiba :)
gitarın sıfırı 550 civarı su an bildigim
yani fiyatlar;
gitar 350-400
amfi 200-250 olur
  • Ezequiel  (27.07.13 20:08:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.