[]

Online Check-in Ne İşe Yarar?

Geçen gün sordum pegasus müşteri hizmetlerine, sadece el bagajınız olması gerekiyor online check-in yapabilmeniz için dedi. Ama sözlükten baktım öyle demiyorlar. Ne işe yarar bu ne artıları olur?




 
pegasus'ta çok bir artısı olmaz, bilgilerinizi önceden girdiğiniz için işiniz hızlanır, koltuk falan seçmek ücretli. THY'de falan koltuk seçme olayını da yapabilirsiniz. Bir de online check-in yapanlar için ayrı banko olabiliyor, o zaman yine hızlı oluyor işleriniz.


  • whoosie  (27.07.13 09:51:19 ~ 09:51:51) 
istediğin koltuğu seçersin.
Kalkıştan 15-20 dkka önce havaalanında olman yeterli olur. Direkt uçağa binersin.

Sadece el bagajı sınırlaması yok. Online check in gişeleri var oraya gidip bagajını verip biletini alabiliyorsun. Ama bileti kendin çıktı alırsan bagajı veremeyebilirsin. Sen online check in yap. Gişeden biletini alırken bagajını da verirsin.
  • bilgedenfsaa  (27.07.13 09:51:43) 
en büyük artılarından birisi de şudur: uçakta 100 koltuk varsa 105-110 bilet satılır (nasılsa uçağı kaçıracaklar veya seyahatten vazgeçenler olur düşüncesiyle) ve check in yapan ilk 100 kişi uçağa binebilir. dolayısı ile online check in yaparak daha fiziki olarak kontuar açılmadan o 100 kişi içine girmeyi garantileyebilirsiniz.


  • cek  (27.07.13 09:58:52) 
online check in yapanlara sira bekletmeden valiz alan hicbi hava yolu gormedim daha. Online check in valizsiz yolcular icin gecerli. British, airfrance, thy, us airways, delta, pegasus ile uctum. Zaten her yerde yazar "valiziniz yoksa online check in yapin zaman kazanin" diye. Bi de zaten artik havalimaninda bilgisayarlar var ordan iki dakkada yapabiliyorsun.


  • gec  (27.07.13 11:52:15) 
@cek

oehh
  • knnnn  (27.07.13 12:29:42) 
Orda uctugum sirketler var. Senin gibi kafadan sallamiyorum.


  • gec  (27.07.13 18:36:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.