[]

amatör kısa film için profesyonel oyuncu

senaryosundan emin olduğum bir kısa film projem var. çekim ekibini amatör olarak uğraşan ama yetkin insanlardan kuracağım. şimdi sorum şu hususta: bu 10 dakikalık filmin iyi olabilmesi için normal kısa filmlerden farklı olarak 10 dakikalık kesintisiz(tek plan), doğal, gerçekiçi oyunculuğa ihtiyacım var. ankaradayım ama gerekirse film için istanbula gidebilirim. 30 yaşında erkek ve kadın ve 5-10 yaş arası minyon bir çocuğa ihtiyacım var. çocuğun mimiksel olarak çok yetenkli olması gerekmiyor.
bunu oyuncu arama ilanı olarak vermiyorum yanlış anlaşılmasın. ben bu oyunculara nasıl ulaşabilirim? yani profesyonel sinemacı, tiyatrocu insanlar olmaları gerekiyor. senaryoyu okutup beğenirlerse oynayabilirler diye düşündüm. nasıl ulaşabilirim, kimler böyle şeyleri kabul ederler önerilerinize açığım.



 
erkan can genç sinemacılara ciddi destek veren bir oyuncu.


  • kafadanbacakli  (27.07.13 07:39:25) 
@kafadanbacakli evet onun konuşmalarını dinlemiştim fakat artık çok proje gelmeye başladı o işlere ara verdik demişti en son. yine de belki başkasını önerir ya da başka bir konuda yardımcı olur ona da danışmak lazım. teşekkürler :)


  • thenis  (27.07.13 07:46:56) 
şehir tiyatrosundaki oyuncuların isimlerini siteden bulsanız facebooktan ya da twitterdan ulaşsanız?


  • cdiyez  (27.07.13 08:05:50) 
@cdiyez teşekkürler, devlet tiyatroların ve ast gibi özel tiyatroları aklımdaydı ama şehir nedense yoktu. orada da devlet tiyatrolarındaki kadar kaliteli oyuncular var ve böyle bi projeye onlardan daha sıcak bakabilirler :)


  • thenis  (27.07.13 08:41:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.