[]

dominos'un taciz mesajlarından kurtulmak için !

şöyle bir direniş göstersek:

mesajlardan şikayetçi olanlar yemeksepeti dominos.com.tr'den sipariş verse ve siparişlerini 15dk sonra iptal etse. Bunu ekşi'de başlık olarak açıp da yayarsak ses getireceğini düşünüyorum. Bu sayede üst yönetim baskısıyla bu tür reklam mesajlarının kökünü kurutmuş oluruz.

15dk içinde pizza fırına atılıp piştiği için iptal ettiğinizde firmayı zarara sokacaksınız. Üst yönetim de bu şekilde zarara uğradıklarını gördüğünde spam SMS olayını bitirecektir.

Garanti bankası direnişini düşünün. Borsayı bile etkilemişti.

Not: Ben yazar olmadığımdan başlık açamıyorum. yazar arkadaşlar başlık açıp bunu yayabilir.

 
DP bunun sms karşıtı bir eylem olduğunu nasıl anlayacak?


  • heritage  (26.07.13 21:38:12) 
Evet çok mesaj atıyorlar ama açıkcası benim işime yarıyor, bazen gerçekten uygun kampanyalar yapıyorlar. Gidip alıyorum hemen.


  • engiribord  (26.07.13 21:46:34 ~ 21:46:43) 
@heritage

Sözlükte duyurulacak. 1-2 gün en beğenilenlere girerse duymayan kalmaz.

Garanti bankasının olayını hatırlayın. Herkes patır patır hesaplarını kapattı. Müşteri hizmetlerindeki elemanlar bile demeye başladı direnişle ilgili mi hesap kapatıyorsunuz diye. Bankanın borsadaki hisseleri düştü.
  • mr.goodcat  (26.07.13 21:50:33) 
eylem amaca uygun değil. bu tarz bir eylem direkt olarak dominos'u hedef alır, mesaj atıyor olmasını değil. bu eleştirilecekse başka bir yol seçilmeli ki şikayet anlaşılsın.


  • knight of cydonia  (26.07.13 22:04:46) 
dominos laftan anlıyor yahu? :/ bana en son mesaj attıklarında(6 ay kadar önce) mesajın içindeki numarayı arayıp sms almak istemediğimi söyledim o gün bu gündür 1 tane bile mesaj atmadılar.


  • 10032007  (26.07.13 23:56:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.