[]

yurt.

Merhaba!

Galatasaray Üniversitesi'ni kazanan bir arkadaşım, yakın çevrede, yani Beşiktaş, Ortaköy, Mecidiyeköy civarlarında, özel kız yurdu arıyor. Acaba ucuz ve güvenilir bir yer biliyor musunuz?

Teşekkürler.

 
özel yurt deyince kızların başına binbir dert çıkaran fahiş yerler geliyor hep aklıma. buralarda cihannüma sokağında pembe bir ev var orası kız yurdu sanırım. bi de çarşıda ilhan sokak civarında bir adet var, mis nargilenin üst katında olması lazım. beşiktaş belediyesinin de bi tane var o da çitlenbik sokak'ta çırağan'da olmalı. cinsiyetim itibariyla kaliteleri ve fiyatları hakkında malumatım yok. gidip dolaşın konuşun.

ya kızı zora sokmak yerine anası babası güzel yerden bir ev alsın paraları varsa. kız kira ödemeden güzel güzel yaşasın insan gibi. kiracı alsın harçlık çıkarsın. işleri bitince de satarlar ya da elde tutarlar paşa gönülleri bilir. bu ne ya hayatım yurtlarda evlerde astronomik paraları saçarak geçti ve geçiyor. benim tavsiyem budur
  • mistreated  (26.07.13 20:22:32 ~ 20:46:49) 
cihannüma'dakinin adı pembe köşk.
abbasağa parkı'na yakın "nuvola" var. esma sultan ilkokulu mu ne var onun orası.
hemen çarşı içinde balık pazarının yanında "çiçek" var.
  • kahin ahtapot paul  (26.07.13 20:32:50 ~ 20:33:00) 
hehe mistreated çok dolmuş, o civarlarda 40 senelik binalarda bile ev fiyatları 400-500 bin lira. aile çok zenginse bilemem ama gereksiz pahalı. neymiş merkeziymiş. gelsin çapa'ya, fındıkzade'ye burası da merkezi. tek vesaitle gsü'desin. beylikdüzü, avcılar'a kadar gitmedikçe istanbul'da her yer yakın. mis gibi anadolu yakası da var. her sabah vapur havası alır. diyeceğim o ki, maddi durumlarını orta olarak kabul ediyorum, çok sınırlamasınlar kendilerini ilçe konusunda. benim tavsiyem de budur.


  • juninho77  (26.07.13 21:30:03 ~ 21:30:38) 
sıkış tepiş metrobüse binmeyi ya da her sabah 30 40 dakikayı trafikte kaybetmeyi göze alabiliyorsa her yer yakın tabii. sefaköy civarında e-5 üniversitelerine hizmet veren bir sürü yurt var oraları da değerlendirin :) şehir merkezine verilen ekstra para hayattan kazanılan yaklaşık 2 saate, daha az apaçi, daha az delikanlı-kezban-varoş, daha az mahalle baskısına falan gidiyor. 2 saat ve sokakta rahat dolaşmak önemli bence.


  • mistreated  (26.07.13 22:17:13 ~ 22:18:42) 
30-40 dakkadan bişi olmaz, dünyayı mı kurtaracak bu kız da dakikaları sayıyoruz. müzik açar, kitap açar öyle her saniyeyi hayatından giden zaman olarak hesaplarsak ohooo geçmez ömür. mahalle baskısı da yok öyle her yerde, gayet nezih insanların olduğu bir sürü semt var elbette gitsin fatih çarşamba'da ev tutsun demiyoruz. eve erkek atmak istiyorsa atar rahat rahat :)

tabii tüm bu tartışmayı maddi durum zorlarsa diye yapıyoruz. yoksa bassın parayı otursun en kral yerde. ben yine de iyi bildiğim şu yerleri sayayım bi baksın: kadıköy'ün iç tarafları nispeten ucuzdur beşiktaş'a göre, çok uçuk bir hayatı yoksa üsküdar'da da sıkıntı yaşamaz, fındıkzade ve çapa'da çok öğrenci evi var, yurtlar da var. daha da vardır, bilen arkadaşlar söylesin. bir de son tavsiye acele etsinler, millet harıl harıl geliyor ilk kapan kazanır.
  • juninho77  (26.07.13 23:41:53 ~ 23:42:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.