[]

kitap tavsiyesi ve yürüyüş için müzik listesi

haftaya çıkacağım 9 günlük tatilde beni çok yormayacak, gülümseyeceğim, pozitif hissettirecek roman olur, öykü olur, şiir kitabı olur, hatta dergi tavsiyesi bile olur.

aynı şekilde her gün deniz kenarında yapılacak yürüyüş için böyle enerji veren, hareketli, keyifli parça önerileride gönderirseniz ne güzel olur. yalnız ricam rihannadır falan olmazsa sevinirim.


 
(bkz: sokak kedisi bob) :)


  • mea maxima culpa  (26.07.13 17:43:11) 
beach boys hits albümü al, güle oynaya git plajına kardeşim..

kitap olarak da, bir adet turgut uyar şiir kitabı ile pal sokağı çocukları diyorum.. ehehehe..
  • ianism  (26.07.13 17:55:09) 
Kendim kullandığım müziklerden örnek vereyim. Bizzat dinlediğim enerji veren keyifli parçalar. Ancak sözlü müzik çok sevmediğim için çoğu enstrümental
Dexter Ost - Photo album, Perfidia, Astor Birthday Party, Conoci La Paz
Breakin Bad Ost - Tamacun, 1977, Negro Y azul
Knife Party - Bonfire
Stribor Kusturica - The black Train
Goran Bregovic - Kalashnikov
Zavet Ost - Fyler, Hotelski Cocek
Red Hot Chili Peppers - Cant stop
Amelie Ost - La noyee

Youtube
da hepsini bulabilirsin.
  • Harpp  (26.07.13 17:55:10 ~ 17:55:35) 
murat uyurkulak - bazuka. (öykü kitabıdır)


  • noluyo yaa  (26.07.13 17:58:08) 
kumral ada mavi tuna.


  • kablelvuku  (26.07.13 18:39:54) 
müzik listem grooveshark.com


  • feykalade  (26.07.13 19:31:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.