[]

akıllı telefon önerisi-500tl civarı

selamlar,
kadın kişisi için akıllı telefon olan ama ucuz olan,
dokunmatik,whatsapp'ı olup maile girse yetecek,
en önemli özelliği ise şekli görünümü olacak samsung-lg gibi telefon önerisinde bulunabilir misiniz
telefonu alacak kadın kişisinin en büyük beklentisi görüntüsü tekrar ediyorum.

 
Nokia Lumia 520
www.nokia.com

  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (26.07.13 13:56:00) 
General Mobile Discovery


  • Amiral Bristol  (26.07.13 14:03:45) 
General Mobile Discovery +1

(git: www.darty.com.tr)
  • greenplease  (26.07.13 14:33:46 ~ 14:34:11) 
Whatsapp windows phonelerde sıkıntılı, bende lumia 620 aldım, çok güzel telefon, whatsapı açtığımda mesaj alabiliyorum, çıktığım zaman tuş kilidi aktif olduğunda mesaj gelmiyor maalesef. Yinede tavsiye ederim çok eğlenceli.
Galaksi s3 miniyi düşünebilirsin biraz daha bütçeni artırıp.. (650-700 civarı)
General mobile güzele benziyor ama sağlam bir marka değil yani..Deneyip görmek içinde telefon alınmaz.
  • redeath  (26.07.13 14:46:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.