[]

ttnet ücreti yatırmaca

bir aydır bir akrabamda kalıyorum. dört cigabayt kotalı interneti var. ben de gerek evden gerekse okuldan kotasız nete alışmış bir kişiydim. dikkat de ettim aşmamak için kotayı ama sanırım şu an almış başımı gitmiş durumdayım.

şimdi gerek ayıp olmasın diye, gerekse içim rahat etmeyeceğinden dolayı bu ayın internet masrafını ben ödemek istiyorum. bu akrabama teklif etsem reddedeceğini adım gibi biliyorum, bu nedenle gizli bir operasyon yürütmem lazım. bu kişi interneti otomatik ödemeye vermiş olabilir (büyük ihtimalle de öyle). ne yapmam lazım otomatik ödemeden önce benim ödeyebilmem için bu hedeyi?


 
Bağlı olduğu telefon numarası ya da hizmet numarasıyla herhangi bir fatura ödeme noktasından hesap kesim tarihini öğreniniz. Söz konusu tarihte ödeyiniz. (eğer talimat o gün verilmişse ödeyemezsiniz)


  • quanche  (26.07.13 10:25:02) 
oturduğunuz yerden kredi kartıyla da ödeyebilirsiniz. şahsen bu şekilde ödüyorum her ay. ya hesabınızın olduğu bankanın ttnet menüsünden ya da burdan:
www.ttnet.com.tr

çok pardon otomatik ödeme olabilirmiş. telefon numarasıyla birlikte ttnet şubesine gidin bence hallederler.
  • supergirl  (26.07.13 11:09:47 ~ 11:10:41) 
otomatik ödeme talimatında olan faturalar hep son ödeme tarihlerinde banka tarafından yatırılır. siz fatura son ödeme tarihi gelmeden bir ttnet şubesine giderek sadece (hizmet aldığı telefon numarası) ile yatırabilirsiniz.

tabi burda fatura tarihi ne zaman kesiliyor ve son ödeme tarihi ne zaman onları öğrenmek gerek. onu da ttnet şubesinden yapabilirsin.
  • 1tam1ayran  (26.07.13 12:35:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.