[]

Boğazım Yanıyor / Acıyor

Dün inanılmaz halsizdim, ateşim de vardı ve boğazımda ufak bir ağrı vardı. C vitamini, minoset, bol meyve falan aldım; en önemlisi de antibiyotik olarak Zitromax içtim.


Bugün halsizliğim geçti, ateşim azaldı ama boğazımdaki ağrı arttı. Ağrı bile değil, yutkunmadığım ve bir şey yemediğim sürece hiçbir sıkıntı yok ama bu ikisinden birini yaptığım anda ciddi bir yanma/keskin acı arası bir şey hissediyorum.

Sigara kullanıyorum bu arada evet.

Ne yapayım, nasıl kurtulabilirim; inanın doktora gidecek vaktim yok :(

 
bir bardak suya tuz ve limon koyun, sonra gargara yapin. bogazda sislik varsa iyi gelir.


  • marin  (25.07.13 21:36:48) 
Muhtemelen farenjit oldun. İyileşene kadar sigara içme, baharatlı, çok sıcak ve soğuk şeyler yeme, asitli şeyler içme. Tabi başka bir şeyin de olabilir, doktora gitmeye çalış. En azından akşam acile git.


  • soft  (25.07.13 21:37:39) 
Muhtemelen 1-2 gün içinde nezle olacaksın. Bana hep böyle olur.

Sıcak tut kendini.
  • otonom  (25.07.13 21:41:28 ~ 21:41:56) 
tanflex oral sprey rahatlatır en azından diye düşünüyorum.


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (25.07.13 22:24:54) 
Öncelikle şunu söyleyeyim büyük ihtimalle zaten doktorluk bir durumun yok.

Ben de eskiden senin gibiydim,aynı tarifeyi uygulardım grip için.Bir süredir Almanyadayım hayatım değişti.İlk önce ateşten filan ölmüyorsak antibiyotik almamak lazım,hem derde deva olmuyor hem de çok zararlı.Grippostad diye bir ilaç var ertesi gün ayağa dikti beni,Türkiyede varsa tavsiye ederim.Olmadı parasetamolle+ılık duşla ateşi kontrol altında tutmaya bak,en önemlisi ateş bu durumda.Bol bol sıvı tüket,ev yemeği tarzı sağlıklı şeyler ye atlatırsın.
  • jpsartre  (25.07.13 22:45:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.