[]

motorlu taşıt sürücülerine birkac soru

1)bisikletin bir taşıt olduğunu kabul ediyor musunuz?

2) bisiklet yolu olmayan yerlerde bisikletin kaldirim ya da güvenlik seridinden değil, motorlu tasitlar gibi sağ seritten gitmesi, sollama yapanlarin da bisiklet ile aralarinda en az 150 cm birkmalari gerektiğini biliyor muydunuz? (trafik kanununda geciyor)

3)trafikte bir bisikletli yüzünden firene basmaniz gerektiginde kufrediyor musunuz?

 
bisiklet kullananlara çok saygı duyuyorum.türkiyede bisiklete binenler mutlaka taciz edilir.


  • rock n roll  (25.07.13 19:24:01) 
1- evet ama bisikletle trafiğe çıkmaya götüm yemez türkiye'de.
2- evet
3- hayır
  • kayranin kedisi  (25.07.13 19:27:22) 
bisikletlilere saygı duyuyorum evet ama bu bisikletlilere ve motorsikletlilere çok kızgınım. önümdeki bisikleti geçmişim bisikletle aramda mesafe olduğunu görüyorum sola döncem sinyalimi bilmem kaçyüz metreden veriyorum görüyor yani döneceğimi. gidiyor yine çarpıyor. burdan 2 teker kullananlara sesleniyorum. eğer bir yolda sola yada sağa dönüş varsa dikkat edin hatta çok dikkat edin. görende tır filan kullanıyorsunuz sanar. kendinizi düşünmediğiniiz farkındayım ama o aracın şöförünün başını ağrıtmayın bari.


  • infernalcadre  (25.07.13 19:28:32) 
1-evet ama istanbul trafiğine çıkmam maaleysef, yemez. ortalama bir doblo transporter vs canavarı arabanın üzerine çıkmaya çalışıyor bisikleti algılamaz bile.
2-evet
3-hayır
  • kyha  (25.07.13 19:53:08) 
Evet
evet
duruma gore kizdigim oluyo tabii
  • infernal majesty  (25.07.13 19:58:23) 
1-Ediyoruz
2-Biliyorduk
3-Etmiyoruz
  • heritage  (25.07.13 20:09:25) 
1- Evet
2- Bilmiyordum (Fakat böyle bir durumda yol müsaitse ortalama 1 şerit mesafesi kadar açılmışlığım da oldu)
3- Hayır (trafikte sadece sinyal vermeyenlere ve iki şeridi ortalayıp gidenlere küfrediyorum)
  • EkimBebesi  (25.07.13 20:34:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.