[]

02124735296 işbankası aradı...

Görmedim, daha sonra geri aradım numarayı. İşbankası güvenlik merkezinden arıyorlarmış, kartımın manyetiğinde sorun varmış yeni kart yollayacaklarmış. Bugün çalışmadı pos cihazında kart gerçekten. Tamam dedim ben de kart numaramın sonunu falan söyledi evet dedim adresimi söyledi evet dedim yeni kart gönderecek. Bi sıkıntı yok di mi dolandırıyorlar mı beni :)

Hayır ilginç geldi nasıl ordan anladılar manyetik falan filan. Noliy?


 
manyetik arızasından ziyade kopyalama falan tespit etmişlerdir, yeniliyorlardır. sıkıntı yoktur. (sizden kimlik bilgisi ya da şifre istemedikleri sürece şüphelenmeye gerek yok)


  • nereye bu gidis  (25.07.13 17:00:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.