[]

Sirnak Il Jandarma Komutanligi

Sevgili Duyurucular,

Bugun nihayet askerlik sonuclari aciklandi. Kisa Donem Er olan bendenizin usta birligi Sirnak Il Jandarma Komutanligi. Aklima bir-iki sey takildi. Bizler Il jandarma komutanligina katildiktan sonra orada tekrardan ilcelere yada karakollara dagitim oluyor mu? Yoksa Il jandarmada mi kalacagiz?
Ikinci sorum da Il jandarma komutanligi, Sirnak 23. jandarma sinir tumen komutanligindan farkli midir?

Simdiden tesekkurler,

 
İl jandarmadan 3-4 kişi her ilçeye dağıtım olur bazıları merkezde kalır. Dağ karakollarına kısa dönem gönderilmiyor.


  • kelepir  (25.07.13 17:44:15) 
Ilce ve koy karakollarina gitme olasiligi var. Il Jandarma Komutanligi oraya bagli ancak farkli bir kurulus gibi dusun.


  • bcm  (25.07.13 17:44:41) 
jandarma ile sınır tümen komutanlığı tamamen farklıdır. sen içerdeki asayiş olayları için görevlisin, onlar sınırı korumakla. ilçelere gitme olasılığın çok çok düşük. bu konuda rahat ol. ama şunu belirtmeliyim ki, çarşıya çıkman bile sıkıntılı olacak. askere düşman gözüyle bakılan bir yere gidiyorsun. o kışladan çıkacağını pek zannetmiyorum.


  • bilmemkacincinick  (25.07.13 17:56:26) 
Arkadaşlar saçmalamış, alayda kalma ihtimalin sıfıra yakın, ilçelere dağıtım olacaksın. Aksini yazanlara geliyor :
-gittiniz mi?

  • topkapiaksaray  (25.07.13 18:28:34) 
@topkapiaksaray bu zamana kadar bir çok arkadaşım doğuda kısa dönem askerlik yaptı. ilçelere verilmiyor kısa dönemler. hele jandarmaysa alayda, merkez komutanlıkta kalır.


  • bilmemkacincinick  (25.07.13 18:34:52) 
@bilmemkacıncınick

Bi önceki kısa dönem bendim. Tunceli il jandarmada yaptım askerliği. 80 kişiden 30 tanesi merkez diğerleri 3-4 er ilçe jandarmalara gitti. Dağ veya köy karakollarına kısa dönem askerleri göndermiyorlar.
  • kelepir  (25.07.13 18:53:34) 
Ben de doguda, Siirt'te yaptim. Ilcelere de giden de var, koylere de. O yuzden kimse atmasin. Belki Sirnak daha da hassas oldugu icin, son zamanlardaki gelismelerle, koylere kimse gonderilmiyordur ama ilcelere gonderildigini dusunuyorum. Topkapiaksaray, merkezde kalma sansi hayli fazla.


  • bcm  (26.07.13 00:34:26) 
jandarma olarak gidiyor, kısa dönemi uzunu yok. merkezde kalma ihtimali tabii ki de çok ama ben alay dedim, merkez demedim. kazasız belasız bitirsin herkes önemlisi bu


  • topkapiaksaray  (26.07.13 02:16:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.