[]

yüzük önerileri

şurada gördüğünüz yüzüklere benzeyen yüzük önerileriniz itinayla dinlenir.

veya sizin beğendiğiniz model varsa söyler misiniz?

erkek için.


edit:
aslında derdimi tam anlatamadım.
bunlar gibi derken biraz iri görünümlü yüzükleri kastetmiştim. yani bu kadar kaba değil, ince yüzüklerden de olmayacak. ince işlemeleri olan hoş bir yüzük.

resimdekilerden sadece orta parmaktakini beğendim ben.

 
hiçbiri hoş değil bence..
hele serçe parmaktaki hiç hoş değil..

  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (25.07.13 14:48:44) 
bu tarz bi şey takacaksan hiç takma bence.


  • katredin  (25.07.13 14:52:56) 
çok kötü lütfen azalarak bitsin bu tarz yüzük takan erkekler


  • hicmimar  (25.07.13 14:58:22) 
ben erkeklerin kesinlikle yüzük takmaması gerektiği kanısındayım. evlensen de takma. hele bu tarz hiç.. ha diyorsan ki ben böyle seviyorum tak ama kadınların gözünde olumsuz maalesef :/


  • gloria  (25.07.13 15:00:09) 
berbat ötesi bunlar..

siyahsız, metali daha fazla olan (ince motifli olmayan) modeller seç.
daha sade ve 2 boyutlu olsun.
  • jimjim  (25.07.13 15:03:33) 
o ne macar ırkçısı gibi demek istemedim değil; jobbik'e mi kayıt oldun boş zamanında ?

o anafikirle yola çıktı isen gyűrű yazıp yanına ne bileyim turul, magyarorszag, jobbik, hazafi, farkas, arpad, szent korona, kossuth-címer, nyilaskereszt, szvasztika vesaire gibi sözcükleri ekleyerek arama yap, bulursun birşeyler.
  • kulkke  (25.07.13 15:06:47) 
jimjim in dediği gibi ince modelli bir şeyler istiyorum. hiç takmadım ama çok takasım var.


  • farrytikki2  (25.07.13 15:14:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.