[]

Direksiyon Sınavı

Haftasonu direksiyon sınavım var, son zamanlarda sınava girenler sınavla ilgili bilgi verebilir mi?




 
10'u 10 geçe pozisyonu en sevdikleri pozisyondur.


  • iki ekmek bir sigara  (25.07.13 11:19:51) 
arka koltukta oturan 2 adet meb tarafından görevlendirmiş görevli var. seni kontrol ediyorlar ve ona göre puan veriyorlar.

oturduğun zaman arabanın koltuğunu kendine göre ayarla, dikiz aynalarını ve orta aynayı kontrol et. orta ayna ayarlı olsa bile hafif elle dokunarak ayarlıyomuş gibi yap. arabayı çalıştırmadan önce vitesi boşa al. sola dönerken genişten al, sağa dönerken dar gir viraja.

aklımda kalanlar bunlar. bazıları arabaya binmeden önce ön tekere falan hafifçe vurup tekerin havasını kontrol ediyorlardı. güya ona da dikkat ediyorlarmış diye söylediler ama bana çok abartı gelmişti. yapmamıştım.
  • 1tam1ayran  (25.07.13 11:21:13) 
git sür ve ehliyeti al. stop ettirsen bile sakın panik yapma. 1 kereden sıkıntı olmuyor. stop ettirmezsen sinyalizasyona ve hız sınırlarına dikkat edersen geçemeyecek bir şey yok.


  • yigitkaraca  (25.07.13 11:56:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.