[]

wireless modemi her gece kapatıyorum iyi mi yapıyorum ?

wireless den kaynaklanan zararlı ışıkları vb. radrasyon olayını biraz azaltamaya yarar mı bu ? gece yatmadan kapatıyorum modemi..




 
afferin benim yavruma. tabiki iyi yapıyorsun. :)


  • hayatbirfilm_basroldesensin  (25.07.13 01:43:06) 
tabi iyi radyasyonu yaymasını engellemek iyidir. hele ki her gece üşenmeden yapabiliyorsan süper.


  • hayatbirfilm_basroldesensin  (25.07.13 01:57:51) 
iyi yapıyorsun tabi... modem çalıştıkça ısınıyor hem, dahilinde tasarruflu.. gerçi bunları dememe rağmen ben bile yapmıyorum ama bir akraba var, katien unutmaz.. bravo içeren ince hareketler bunlar. ;)


  • urnganic  (25.07.13 02:13:27) 
wifi sinyalleri, kafanı sinyal dağıtan antene dayamadığın sürece zararı yoktur dalga boylarından dolayı. modem de çok elektrik tüketen bir alet değil...


  • uu1  (25.07.13 02:29:40) 
ya aslında 2 yıldır yapıyorum bunu ama şimdi modemin arkasındaki açma kapama tuşu bozuldu onun için yapamıyorum. alışkanlığım arıza sonucunda elimden gitti ona yanıyorum


  • fuskiyenin oglu  (25.07.13 02:31:29) 
sen kapatsan bile sağdaki soldaki wirelesslar 7/24 açık. elektrik tasarrufu açısından iyi ama sağlık açısından bir yararı yok.


  • sutlu nescafe  (25.07.13 03:13:03) 
gereksiz ya. modemin omrunu de kisaltiyor olabilir hatta. sabah internete girmeden bes saat acilmasini beklemek icin bile kapatma derim.


  • bohr atom modeli  (25.07.13 04:15:41) 
kapatma abi şunu gece de biz faydalanıyoruz komşular olarak.

soruna gelince, kapatmak tabi ki fayda sağlar. sonuçta bir ışın eksik hayatında. her ne kadar etkisi kanıtlamamış olsa da psikolojik etkisi olur.
  • sttc  (25.07.13 19:41:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.