[]

Ankara'da ulaşılabilinir barınak sorusu

selam olsun romalılar;

yakın tarihte geleceğim ankara'ya ve yaz boyunca ankara'dayım, akşamları işlerim olmasına karşın sabah bir işim yok saat 5 civarına kadar çoğunlukla; bu sürede gidip bir barınakta gönüllü olarak çalışmak istiyorum bazı günler lakin ulaşım için arabam yok. arabam olmadan (toplu taşıma vesaire ile) ulaşımını sağlayabileceğim yerlerde ve yolunun süresi çok uzun tutmayan bir yerde gönüllü olarak çalışabileceğim bir hayvan barınağı var mı?

gölbaşı, kazan gibi yerler var bakınca hakeza.

 
hayvan kurtarma derneği var.
zekiye hanım'ı tanıyorum, gerçek bir hayvan severdir.
buradan başka bir arkadaş da gönüllü olarak gitti.
gönüllüye ihtiyaç duyuyorlar.

yerini tam olarak bilmiyorum, isterseniz bilgilerini vereyim, siz bir arayıp görüşün.

ayrıntılarını mesajla bildiririm.
  • blatta hiberna  (25.07.13 00:56:46 ~ 00:57:19) 
golbasi barinagi cok kotu durumda. calisanlar kafeslerin icini temizlemekle sorumlu degil, yalnizca gonullulere bakiyor, o da yetmiyor. suluklari yemyesil, sularini degistirebilirsiniz.
3500 kopekli bir yeri hayal dahi edemezsiniz gormeden. gidip orda bidonlardaki ekmegi suya batirip kafeslere atsaniz bile onlar icin bir sey.

  • bir varmis bir yokmus  (25.07.13 15:43:21) 
@bir varmis bir yokmus gölbaşı barınağı ne yazık ki kent merkezine yakın oturan benim için arabasız olarak gitmeye kalkışır isem önce kızılay-ulus ardılında ise 104 yahut 105 ile uzun otobüs yolculuğu gerektiriyor - hatta tam yerini bilmiyorum ama oradan da otobüse binmemi gerektiriyor ise ring otobüslerin saatleri çok saçma zaten. arabasız gidilebilinecek ve dönülebilinecek bir yer değil ne yazık ki. =/ ulaşım şansım olsa idi aslında giderdim elbette ama yani...


  • kulkke  (25.07.13 16:24:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.