[]

seneye staj işini nasıl planlayayım (yurtiçi / yurtdışı)

selam dostlar,

bilkent'te endüstri mühendisliği okuyorum, üçüncü sınıfa geçtim. seneye bahar döneminde erasmusa gitme gibi bir plan var, çıktı ama halen kararsızım gidip gitmemekte. şimdi şöyle bir durum da var, önümüzdeki senenin yazında bir staj yapmam gerekiyor, üretim hariç her şey olur (finans / pazarlama / ik). erasmus hakkında şüpheye düştüğüm mevzulardan biri bu, biliyorsunuz bu tip stajlar genelde mart/nisan/mayıs aylarında ayarlanıyor, o sıralarda da erasmus'ta olacağım için türkiye'de bu tip bir stajı ayarlamam çok zora girecek.

benim de aklıma biraz önce gördüğüm bir duyurudan hareketle bir fikir geldi. ben, seneye yapacağım stajı medya gruplarının reklam pazarlama departmanlarından birinde yapmak istiyordum, acaba hazır erasmustayken stajı bir şekilde yurtdışında yapma olayına kassam, sizce ekstra bir katma değer olur mu? yurtdışında bildiğiniz bu minvalde (reklam / pazarlama) şirketleri var mı? ne önerirsiniz? tabii genel bir soru olarak da, yurtdışında staj yapmanın zorlukları nelerdir?

sağolun şimdiden.

 
erasmustayken stajı da erasmus stajı olarak ayarla hem yurtdışındayken şirketlerle birebir görüşüp erasmus stajı ayarlamak daha kolay olur diye düşünüyorum.


  • in vino veritas  (24.07.13 23:41:34) 
Ekim'de Erasmus ile Almanya'ya gittim, Şubat'da Erasmus'um bitmek üzereyken başvurulara başladım, 1 Nisan'da 6 aylık stajıma başlamıştım bile. Erasmus ile oradayken yurtdışı stajı kas hacı. TR'den yazmanla bir Avrupa ülkesinden yazman arasında çok fark var, bi kere uçağa atlayıp görüşmeye mi gelecek aqq diyorlar. Oturma izn ide cabası.


  • roket adam  (25.07.13 00:21:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.