[]

erdim lan.

simdi bi zamanında burda paylasmistim, sevgilimle aynı gece aynı ruyalari goruyoruz bazen diye. epey taşak gecmislerdi benimle.

son olaylar ise su sekilde;

saka tarzi, minik, zıpzıp kuşları cok severim. gönül bağım vardir. 2 yıl once sakamı kedi kapmıstı. 2 yıl sonra bunu atlatip tekrar bi saka kuşu sahiplendim. 10 gun sonra salak kardesim pencereyi acik unutunca kactı. cok üzüldüm, icime attim ama soylemedim kimseye bir sey.

1 hafta sonra kendiliginden aynı boyutta, zıpzıp, şen şakrak bi hint bülbülü geldi. gecinip gidiyoruz simdi.


ikincisi ise;

sevgilim yesil erigi cok seviyor, dogum gunune kadar fide haline getirebilirim diye erik ektim saksiya, 15-20 gün sonra bi sey cıktı topraktan, erik diye cok sevinmistim. sonra baktik ki erik felan degilmis, annem sökü atti saksıdan. yine cok üzüldüm ve icime attim.

bu sefer haftasina annem kahvalti yaparken soyledi, ceviz cıkmıs bizim saksılardan birinde.
cok mutlu eden şeyler bunlar. ama tesadüf mü demeliyim yoksam üzerine biraz ''ilahi'' sos gezdirmeli miyim.

yine taşak gecilecek benimle ama belki ciddiye alıp ciddi bi sey soyleyen olur diye paylasiyorum sorumu.

 
İşte bunlar hep rastlantı.


  • quanche  (24.07.13 15:15:49) 
erdin mi bilemiyorum ama olayları böyle pozitif görmen çok güzel birşey, bu bakış açısıyla devam et bence. belki de evrenle-dünyayla senkronize olmuşsundur (ciddiyim)


  • innerbliss  (24.07.13 15:18:42) 
havada durduğumu görenler var
not: geleceği görebiliyorsan bana da sayısal numaralarını verir misin çok ihtiyacım varda

  • haydarii  (24.07.13 15:19:44 ~ 15:20:41) 
bu da benim sikim hüsnü bakınızı verirdim ama ayıp.
bana sıradan geldi,kuş gitti kuş geldi,erik değil ceviz çıktı.sonuç?
düz adam samilik bizim işimiz.
  • demoniclewinsky  (24.07.13 15:20:44) 
the secretdaki gibi cok istediginiz seyler oluyor heralde. guzel bisey.


  • el desaparecido  (24.07.13 15:25:17) 
Bana bunlar hiç ilginç gelmedi. Ermek falan hiç değil bunlar ne alaka ki?

Aynı anda aynı rüyayı görmek çok çok ilginç kabul ama şu anlattıklarında ben bi şey göremedim. Dalga geçmek bozmak için de söylemiyorum inan.

3-4 yıl önce aklımdan 'ne' geçirsem önüme gelirdi; 'dondurma olsa keşke' mi dedim içimden, akşama ben bi şey demeden annem veya babam dondurma alır gelirdi gibi tonla örnek. Bi durumu dalgasına olmayacak şekilde abartıp bi şey mi dedim, olurdu; hala daha dalga geçip 'şimdi de şöyle olurmuş' dediğim şey iki güne olur. Kardeşimin arkadaşı ve sevgilisi için 'maşallah ne güzel ilişkileri var' dedim, kardeşim 2 gün sonra gelip ayrıldıklarını söyledi. Geçen sene balıkesir/ören'deyken 'böyle böyle olunca deprem olurmuş' dedim abartısız 10 dakika geçmeden deprem oldu. Bunlara rağmen erdim mi diye düşünmüyorum. Sadece kardeşim ben bu tarz konuşunca beni susturuyo ve dalga geçiyo.

Düz adam sami gibi oldu cidden ama öyle yani
  • gupon  (24.07.13 16:21:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.