[]

Zihinsel engelli kedi

3 ay önce bi kedi doğurmuştu bahçeye. kediyi tanımadığım için yaklaşmadım etmedim.

sonra bir gün miyavlayıp duruyor, yavrularını çağırıyor. meğer yavrularını kaybetmiş. bir daha da bulamadı zaten. (dışarıdan birinin beslemek için alması ihtimaller dışında)

neyse, dün bu kedi gene doğurdu bahçeye.
20-25dk önce yavrularının sesi geliyordu. şimdi ses kesildi, bu yine yavrularını aramak için miyavlıyor.

ulan bu yavrularını başka yere taşıyıp kayıp mı ediyor? bu kadar aptal olabilir mi?

en az 1 hafta şimdi acıklı acıklı miyavlayacak saçma sapan

 
yavrularını kaybetmez. mama arıyodur


  • gupon  (24.07.13 15:14:46) 
yavrularını kaybetti. mamayı zaten biz veriyoruz.


  • kamera motor  (24.07.13 15:16:35) 
madem bu konuya dikkat çektiniz kediye dikkat ediniz. böyle bir gözleminiz varsa yetkili yere götürebilirsiniz. insanlık ölmedi dedirtebilirsiniz... just do it ✓...


  • urnganic  (24.07.13 15:33:44) 
hiç böyle bir şey duymadım, ilginçmiş. mümkünse bir ara kediyi kısırlaştırın en iyisi.


  • tiny penny  (24.07.13 16:08:35) 
kaybetmiş ve beslemiyor büyük ihtimal annemler daha küçükken yaşı bunak kedileri varmış yavruları beslemiyor bazen kaybediyormuş unutuyormuş falan.


  • turunc saadet  (25.07.13 22:00:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.