[]

Şampanya nasıl patlatılır?

Bi yardımcı olur musunuz?




 
alıp çalkalıyorsunuz açık bi alan ya da tavana doğru. kendinizden biraz uzakta 45 derecelik açı ile karşıya, tıpanın oradaki teli çevirerek patlayana kadar döndürüyorsunuz.


  • female demon  (24.07.13 13:24:44) 
Önce telini çıkar, sonra mantarı elinle biraz gevşet. Sallamaya başla, patlamazsa baş parmağınla ileri doğru ittir biraz.

Patlama açısına dikkat et, fena fırlıyor.
  • cakabo  (24.07.13 13:27:17) 
zaten denmis cok dikkatli olun, ben ölümden döndüm sampanya acarken.(sekt aslinda da karisiklik olmasin diye seyettim)

kesinlikle tavani az bi yerde acmayin, hoop duvarlardan sekip can acitiyo, kafaniza dogru acmayin, "anaaa hala acilmadi mi bu amk" derken paat diye patlayabiliyo:))) bunlar hep tecrübe:)
  • serabetan  (24.07.13 13:39:22) 
F1 pilotu olmadığınız sürece patlatmayın şu mereti. Ufak bir Plop sesi gelsin açarken, tadında için.

Not: Soğuk tüketiniz.
  • dusunuyorumoyleysevurun  (24.07.13 13:40:21) 
Şampanyayı fışkıracak şekilde sallayıp patlatmak görgüsüzlük olarak geçer. Metal teli çıkarın, tıpayı yavaşça çevirin, sallamadıysanız zaten patlamayacak, tıpa kolayca yerinden çıkıp elinizde kalacaktır. Ses çıkar ama fışkırmaz ki güzel olan da sesi bence.
Sallarsanız hem yaralanma/bir şeylerin kırılması riskiniz olur hem de şampanya ziyan olur.

  • whoosie  (24.07.13 13:51:07) 
bir bilgi. sampanya asla patlatilmaz. f1 kupa torenleri disinda bir restoranda falan siparis ettiginiz sampanyayi patlatiyorlarsa isi bilmiyorlar demektir.


  • exlibris  (24.07.13 16:36:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.