[]

ayvalık da ne yapmalı?

gençler birkaç günlüğüne ayvalık cunda dayim. buralarda ne yapmali nereleri gormeli, nerede ne tadmali? fikri olan bi el atabilir mi ?




 
yat turuna git 11:30 gibi meydandan kalkarlar.
Sarımsaklı plajlarına git deniz efsane
Cundada arka taraflardaki koyları gez(çok basit bişi değil bilen biri yoksa önermiyorum)
Cundada rakı iç meze ye
Cundada değirmende kahvaltı yap
cundada taş kahvede damla sakızlı kahve iç
ayvalık cennet tepesi/sarımsaklı şeytan sofrasına çık(günbatımında)
ayvalıkta ara sokakları gez (macaron diye sorsan herkes yardımcı olur)

edit:
en önemlisini unutmuşum tostçular sokağına git karışık tost ye:)
  • prezarlatif  (24.07.13 11:07:10 ~ 11:09:15) 
Yat turu, Cunda'da rakı, şeytan sofrası +1.


  • pandispanya  (24.07.13 11:13:39) 
şeytan'ın kahvesine git koruk suyu iç, içersi müze gibi zaten.

ayvalık merkezde tansaştan girdiğinde yukarı taraflarda.
  • cagkan  (24.07.13 11:30:11) 
yat turu kesinlikle yap günübirlik adettir. (balik yiyemiyorsan onceden soyle ki sana patates alsinlar kizartmak icin, karpuz yiyemiyorsan da baska meyva falan alabilirsin/alabilirler)

ortunça gidebilirsin bi gün, cundanin arka tarafinda. onun yanindaki mocamp midir nedir oraya gitme, bombos oluyo orasi. ama ben kafami dinlerim arada yüzerim dersen mocampi tercih et tabi.

cundada papalina tava yemeden gelme döverler.

meraklisi isen mutlaka tas kahvede damla sakizli kahveyi dene.

sakızlı dondurma ve kızarmış dondurma ve lokma da cok gider ayvalıkta.

icerlerde bir karadeniz pastanesi vardir, orada kahke alcaksin goturceksin büyüklerine.

diger seyler yazilmis zaten.
  • la traviata  (24.07.13 11:44:24 ~ 12:53:49) 
herkes yazmış zaten olan biteni. ama cunda'da rakını alıp denize karşı demlenirken, mezelerden özellikle kabak çiçeği dolmasını yemelisin, resmen en iyisi cunda'da yapılır desem abartmam heralde. keza kalamar dolması da fena yapmazlar. deniz börülcesi...vs saymaya gerek yok zaten.


  • soso  (24.07.13 12:11:50) 
ayvalık'ta yapılan ayvalık tostuyla diğer şehirlerde yapılan ayvalık tostunun alakası yoktur, diğer şehirlerdekiler kuru ekmek gibi kalır onun yanında. diğer herşeyi yazmışlar zaten.


  • r_u_h  (24.07.13 14:54:40) 
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar çok yardımcı oldunuz.


  • c ile degil j ile  (25.07.13 02:40:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.