[]

2. schengen vizesi

öncelikle: eksiduyu.ru

şimdi bu konsolos kişisi "biz hata yapmadık 30 gün gez işte hede hödö" dedi bana. ben de he canım diyip kapattım telefonu. Benim hali hazırda 13 ağustos-26 eylül tarihlerini kapsayan lakin 30 günlük bi vizem var. şimdi ben mesela gidip yunanistan için vizeye başvursam ve 12 eylül-26 eylül arası için vize istiyorum desem la yörügit senin zaten vizen var derler mi bana? bir de bu sıralar sanırım yunanistan'dan vize almak en kolayı, yanlış mı biliyorum?


 
Gittiğin ülkede vizeyi uzatmak için başvurman daha mantıklı gibi.


  • garfield13  (24.07.13 10:01:39) 
force majeure or for humanitarian reasons demişler vize uzatma isteğine geçerli sebep olarak. benim öyle bir sebebim yok ki? :/


  • 10032007  (24.07.13 10:05:33) 
bildiğim kadarıyla geçerli schengen vizesi olan tarihlere başka ülke tarafından vize verilmiyor tekrar. O yüzden Polonya ile halletmenizi öneririm. Telefonla değil direkt gidin hatta.

edit: Ayrıca turistik olarak en fazla 30 günlük veriyor olabilirler, 45 gün turist olarak mı gideceksiniz? Turist değilseniz başka bir vize için başvurmalısınız.
  • whoosie  (24.07.13 10:50:59 ~ 10:53:41) 
turistik gidicem. hata yaptıklarını kabul etmelerine rağmen düzeltmiyorlar. hata yaptıkları nokta da şu booking.com üzerinden hostel rezervasyonu yaptırmıştım, site 30 günden uzun rezervasyon kabul etmediği için bi tane 30 günlük, bi tane de 14 günlük rezervasyonum vardı. 2. rezervasyonu dikkate almamışlar. gidiyim mi direkt? telefondaki kişi çok net konuştuğu için ben hiç bir ihtimal kalmadı diye düşünmüştüm.


  • 10032007  (24.07.13 11:28:16) 
bildigim kadariyla alabiliyorsun baska yerden vize. ama kesinlikle oraya giris yap.


  • serabetan  (24.07.13 13:01:37) 
saolsunlar ne başka bi yerden vize alabiliyorum ne de vizemi iptal ediyolar. tenk yu poland.


  • 10032007  (24.07.13 16:03:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.