[]

Gokart ve başka aktiviteler

Selamlar,

2 sorum var, tek seferde halledeyim istiyorum:


1-) İstanbul'da Go-kart için güzel bir pist arıyoruz. 300 metre ve daha üstü oluyor sanırım pistlerin ortalama uzaklığı, ona benzer bir şey olsun, ne istememiz gerektiğnii de bilmiyorum açıkçası. Yani "şurası iyidir" dediğiniz yerler var mı, ve fiyatları falan nasıldır buraların?


2-) Genelde 4 ya da 5 erkek takılan bir grubuz, arada kız arkadaşlarımız da falan geliyor, 6 - 7 kişi oluyoruz. Ağırlıklı olarak erkek grubu olarak yapabileceğimiz alternatif neler vardır? Yani her buluştuğumuzda oturup rakı falan içtiğimiz için değişiklik istiyoruz hayatımızda. Geçen hafta bowling denedik mesela güzel oldu, bu hafta go-kart deniyoruz, daha fazla adam toplayıp paintball deneyeceğiz. Bu gibi neler geliyor aklınıza yapabileceğimiz?

 
maltepe sahil'de vardı, fiyatlarını bilmiyorum.


  • tembel degilim useniyorum  (12.03.09 23:39:49) 
Maltepe sahilindeki (Süreyya Plajı) pisti tavsiye etmem. Hem kısa hem gereksiz pahalı.


  • fredi  (12.03.09 23:49:37) 
tuzlada varmış ucuzmuş


  • yuto  (12.03.09 23:56:06) 
kartal'da karma karting var. pist oldukça güzel ve uzun. köprü altı geçiş falan var. büyük bir kısmı hızlı bir pist. tavsiye olunur.


  • onakomamonako2  (13.03.09 00:00:35) 
Ben gidemedim, ama hakkında iyi şeyler duydum. Üstünün kapalı olmasıda + puan. :

www.istanbulkartingpark.com
  • skatheist  (13.03.09 00:09:22) 
1) eğer avrupa yakasındaysanız, zincirlikuyu kore şehitleri caddesinde de bir go-kart pisti var. orası da fena değildir.

2) genel olarak 5-6 kişilik bir erkek grubu ile takılan bir hatun olarak:
* bir ara paso risk oynadık.
* bir dönem pokere sardık, böyle chip filan da aldık, şakur şukur
* bi arkadaşımız ps3 aldı onla takıldık
* biz wii almıştık, o da uzun süre idare etti.
* bi dönem müze ve ören yeri gezdik istanbulda. super oldu, havalar ısınsın devam
* bazı hafta sonları 3 film birden devamlı yapıyoruz (star wars, yüksüklerin efendisi filan)
* tatile gittiğimizde hep birlikte ahşap oymaya gitmiştik, o da eğlenceli olmuştu.
  • kahvegibi  (13.03.09 10:11:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.