[]

sülalecek öldürülme korkusu?

evet dostlar bu konuda da bir kaç fikir almaya ihtiyacım var.

şimdi benimle akran 2 tane güzelce kuzenim var. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez kardeş gibi büyümüşüzdür. neyse bunlar büyüdükçe erkek arkadaşları olmaya başladı ama hep böyle çakal tipler. ben erkek arkadaşları konusunda hiç ilgilenmedim zaten höyt desem beni doğrayacak adamlardı. işte yıllar geçti bu ablalarımızdan birisi üniversitede yine bir çakal bulmuş okul dışından. neresine aşık olmuş ben hala anlam veremiyorum. bunlar yaklaşık 8-9 ay birlikte oluyorlar sonra biz 3 kuzen yazın yazlıkta buluşuyoruz bu anlatıyor yok anlaşamıyoruz, çok boş bi çocuk filan diye ayrılmak istiyorum ama seviyorum diyor. öyle böyle derken bu arayıp konuşuyor ayrılalım diye herif sanki sanırsınız ki psikopatın allah'ı içip içip aramaya filan başlıyor. bizde yazlıkta şamata muhabbet diğer erkek kuzenlerle çocuk hakkında dalga geçiyoruz. neyse gün geliyor ben bu ablalarımızla çocuğun olduğu şehire dönüyorum. dönüşümüzden sonra akşam yolda yürürken o çocuk ve tayfası geliyor ellerde bıçak neyse bıçağı yemeden bi güzel dayak yiyorum ben. niye ne oldu filan derken bu çocukla çıkan değilde öbür kuzen bizim yazlıktaki muhabbetleri gelir gelmez çocuğa yetiştiriyor sana şöyle dediler böyle dediler diye e haliyle dayağı yiyoruz. ha birde çocuk diğer kuzenleri bulup kafalarına silahı dayıyacağım o zamanda dalga geçsinler filan diyor.

bu olaylardan diğer kuzenlere bahsetmiyorum. aradan 1 yıl geçiyor ve diğer erkek kuzenlerden ikisi o çocukla benim bulunduğum şehire gelmeye niyetleniyor. bende mecburen anlatıyorum olayı gelme bence olay olur diyorum. bu kuzende diğer kuzene anlatıyor oda olayı çözmek için bu çocuğun kayıtlı olduğu siyasi kuruluşun üst yetkililerini tanıyan bir arkadaşını araya sokuyor.

şimdi bu siyasi kuruluşun üstündeki adamlar bu çocuğu çağırıp fırçalasalar çocukta gelip yine aynı şehirde yaşadığı beni bulmaz mı? olaydan zararlı çıkan adam yine ben olacağım gibime geliyor.

kuzenlerde olayı çözme peşindeler fakat adamların ne denli psikopat olduklarından bir haberler. sizce olayın sonu nerede biter?

 
uzaklaşma ihtimalin var mı o şehirden, varsa bence bir süre uzaklaş..
bana kalsa o kuzenleri silerim hayatımdan.. en sevdiği kuzenini silmiş biri olarak bana koymazdı..
sonu pek hayırlı olacağa benzemiyor.. bana kalırsa en ufak bir problemde savcılığa gidin..
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (23.07.13 22:57:11) 
Olay kapanmışsa ve çocuk şimdi bi tehlike arz etmiyosa hiç bulaşma bence, kuzenler de bulaşmasın. Bi sorun çıkarsa da şehirden uzaklaş bi süre. Bi de sanki bu duyuruyu daha önce de okumuştum.


  • bonzo  (23.07.13 23:06:40 ~ 23:07:21) 
bu duyuru eski sanki ben okudum bunu, neyse olay kapandıysa uzatmayın derim ha ille uzatacaksanda bire bir yüzyüze görüş araya başkasını katma.


  • basond  (23.07.13 23:26:04) 
savcılığa gidin.


  • 3/3  (23.07.13 23:32:31 ~ 23:32:56) 
o lafları yetiştiren kuzene sağlam laflar sokup, bu olayları tüm sülaleye anlatırdım ben olsam. yaşadığın şehirde hiç mi çevren, arkası sağlam tanıdıkların yok bi burnunu sürtseydin herifin, hiç olmadı @bonzo nun dediği gibi savcılık çözüm olabilir. ülkü ocağına tabiyse ve onun olduğu ocaktan sağlam abileri tanıyorsan kulağını çekerler muhtemelen ama kendi adamını kollayadabilir güvendiğin biri olmalı.


  • r_u_h  (23.07.13 23:39:47) 
adam vurmak öyle kolay bir şey değil. bakma tv'deki haberlere. olasılığa vurarsan 10.000'de 1'dir ihtimal. o ihtimal her zaman vardır. savcılığa başvurman hiçbir şey değiştirmez. adam vurmayı kafaya koymuşsa her türlü vurur. hele ki türkiye'de.


  • biglord  (23.07.13 23:53:02 ~ 23:54:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.