[]

facebooktaki takipçileri siteye nasıl çekerim

merhabalar,
yaklaşık 4000 kişinin like ettiği bir sitem var. güncel postları falan paylaşıyorum burada. zamanında feysbuka reklam vermiştim oradan gelmişti insanlar. problem şu ki, feysbukta 1000 görüntülemeye ulaşan postlarım bile siteye bakınca 50 hit falan alıyor. insanlar siteye girmiyor yani, ne yapabilirim de siteye girip yorum vs. yapmalarını teşvik edebilirim? yorumları bile feysbuk üzerinden yapıyorlar.

danke.

 
merhabalar,

anlamadığım nokta şu ki kullanıcıların site üzerinde yorum yapmalarını mı istiyorsunuz yoksa fb tabanlı etkileşimde bulunmaları da sizin için yeterli mi ? yani artık kullanıcılar facebook ile bağlan seçeneği kendine daha yakın görüyor.
  • yazar olmak aklima yeni geldi  (23.07.13 20:37:56) 
merhaba,
aslında site wordpress tabanlı, disqus yorum sistemi mevcut. yorum yapmalarını geçtim siteye bile girmiyorlar :). bir şekilde siteyi çekici hale getirmeliyim ama nasıl bulamadım.

  • passion rules the game  (23.07.13 20:45:21) 
valla hocam bide google reklamlarını deneyebilirsin o kadar hit almak istiyorsan :) ama tabi gelen kitle pek sadık olmayabilir :)


  • yazar olmak aklima yeni geldi  (23.07.13 20:49:31) 
o da bir ihtimal tabi :)


  • passion rules the game  (23.07.13 20:50:03) 
çok zor bir iş bu tabi ama şöyle bir yöntem var. gönderinin çok küçük bir bölümünü facebook'ta paylaşıp kalanı için siteye yönlendirme yapabilirsin. Ancak daha sonra sitede kalmaları için sebepleri olmalı. ilginç makaleler, oyunlar vs. artık sitenin içeriği neyle ilgiliyse.


  • himmet dayi  (23.07.13 20:52:58) 
himmet dayı aynen dediğin gibi yapıyorum ama nedense sitede kalma oranı da çok düşük. sanırım şu an büyük bir arşiv olmadığından. o da zamanla oluşabilecek bir şey ama sanırım bunun dışında da bir şeyler sunabilmeliyim:


  • passion rules the game  (23.07.13 21:02:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.