[]

3 defadan fazla belediye başkanı seçilebiliyor muyduk?

Böyle bir kural var mıydı? Ya da 3 defa üst üste seçilirsek mi bir daha seçilemiyorduk?
Ona göre adaylık koyasım var. :P



 
"29 Mart 2009 yerel seçimleri seçimlerinde 4. kez aynı göreve seçildi ve Ankara tarihinde ilk kez dört dönem üst üste Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen kişi oldu."

bilin bakalım kimm
  • benim bir gizli bildiğim var  (23.07.13 17:11:21) 
milletvekillikte var o olay.

keşke belediye başkanlığı için de olsaydı da melih gökçek gibi biri hayatımızda var olmak zorunda kalmasaydı.
  • gupon  (23.07.13 17:20:21) 
AKP'de bildiğim kadarıyla o kural her görevde var
yalnız İ. melih ilk seçildiğinde faziletten saçilmişti ordan yırttı galiba

  • niye ama  (23.07.13 17:23:57) 
İsmi vermeyeyim de bizim başkanın nerdeyse 20. senesi olacak yanlış bilmiyorsam.


  • burasi ne garip bir yer  (23.07.13 17:24:57) 
ak parti'nin parti tüzüğü'nde var böyle bir olay. parti mensubu, aynı görevi arka arkaya 3 dönem yapabiliyor en fazla.

melih gökçek ak parti'den ilk defa 2004 yılında seçildi; şu anda kendisinin (ak parti mensubu belediye başkanı olarak) ikinci dönemi. yani teorik olarak melih gökçek 2019'a kadar ak parti ankara büyükşehir belediye başkanı olabilir.

beyler :/
  • Niddleman  (23.07.13 18:23:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.