[]

Öğrenci için en uygun kredi kartı

Merhaba arkadaşlar,
Bugüne kadar sabrettim, kredi kartına yanaşmadım ama artık internetten alışveriş için elzem olduğuna hükmettim. İstemeye istemeye bir kart edineceğim. Haliyle kredi kartlarında tecrübesizim. Size göre öğrenci için en uygun kredi kartı hangisidir ve neden?



 
Önceden iş'te üniversiteli (iş bankası) kullanmış biri olarak şu an exi26'dan (akbank) çok memnunum. Yıllık aidatı olmayan kart yok şu an, iş bankası hiç almazken 20 lira ücret koydu bi anda ve naparsan yap geri de vermiyolar. Akbank ilk sene almıyor sonra da 10 veya 15 lira demişlerdi. Yanılmıyosam kredi kartı alınabilecek düzgün bankalar arasında en uygun aidatlı olan exi26.

Exi26 verdiği limiti de esnek tutuyor. Gelire göre bi limit veriyo, işbankası direk 300 lira limit veriyo mesela.

Ben hep kıyaslamış oldum ama bu arada iş'te üniversiteliyi de anlatmış oluyorum diye devam edeyim öyle anlatmaya.
Bu chip para, puan olayları akbankta daha hızlı birikiyo. Aldığın şey küçük ve alakasız bi şey de olsa chip para birikiyo. Oranı da iyi. İş bankasını 2 seneye yakın kullandım 6 lira anca birikti. Exi26 kartımda 2 ayda 3 lira birikti.

Bide banka olarak akbank daha rahat, sorunsuz bi banka. Sıkıntını söylediğinde çözüme yönelik bi şeyler yapıyolar. İşbankası da iyi ama kurumsal takılıyolar. Sıkıntını söylediğinde talebini alıyolar, bahane üretiyolar çözüm biraz gecikiyo. İşbankası müşteri kaybetmekten korkmuyo, ondan dolayı da rahat.

Ben şahsen exi26dan çok memnunum tavsiye ederim.
  • gupon  (23.07.13 12:50:54) 
finanscard go kullanıyorum. 10 lira yıllık ücret var. 100 liraya kadar faizsiz nakit veriyor. ekstre taksitlendirme yapıyor. öğrenci için çeşitli güzellikleri mevcut yani.


  • tescillimarka  (23.07.13 13:11:44) 
işte üniversiteli ve play.


  • ayn-i cemin bülbülü  (23.07.13 13:22:29) 
çünkü öğrenci için önemli olan atm şubesinin fazla olması ,
üyelik ücretleri,
limit,
internet bankacılığı


en gelişmiş olan bunlar.
  • ayn-i cemin bülbülü  (23.07.13 13:23:17) 
@tescillimarka, ekstre taksitlendiriyor eyv. da onun da parasını alıyor hayrına yapmıyor yani.

finanstan uzak dur
  • ayn-i cemin bülbülü  (23.07.13 13:23:48) 
kimse bonus genç'ten bahsetmemiş. Yaptığın alışverişi 12 aya kadar taksitlendirme, ödeyemediğin ay ekstre atlatma, veya 6 aya kadar öteleme olayı var. hepsi tabii ki ücretli ama mesela taksitlendirme her ay için 1 tl. yeni aldım, şimdilik memnunum. bu arada kart ücreti yok.

www.bonus.com.tr
  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (23.07.13 13:40:41) 
bence en az özellikli kartı al. özellik demek harcama yapmak demek, geç yatırmak demek, nakit çekmek demek, sen sonunda pişman olmak demek.
bu noktada tavsiyem ziraat genç kart. 500 lira limiti var. kart ücreti falan yok.

  • ferishtah  (23.07.13 16:53:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.