[]

msn support

msn adresim ve dolay olarak facebook hesabıma başka biri erişiyor maalesef.
msn support'a mail atarak durumumu anlatmak istiyorum fakat hem ingilizcem hem de ne yazacağımı bilmediğim için sorun yaşıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
teşekürler.


 
biraz aydınlatırsanız support yerine biz yardımcı olabiliriz
şifrenizi değiştirincede hesabınıza erişebiliyor mu?
hep aynı bilgisayardan mı msn oturumunuzu açıyorsunuz?
  • enter saltman benim  (12.03.09 20:37:32) 
evet, hep aynı bilgisayardan oturum açıyorum. gerçi 2 haftadır msn.com uzantılı msn adresimi kullanmıyorum fakat facebook'ta iletişim için kullandığım mail adresi bu. bu yüzden şifre değişikliğini yapamıyorum. anlayacağın hem msn adresim hem de facebook hesabım gitmiş durumda.


  • asyMMetry  (12.03.09 20:41:32) 
Feysbuk kullanıcısı değilim ancak msn şifrenizi bir an önce değiştirmeniz gerekir. İkinci olarak feysbuk şifrenizi de değiştirin ve bu iki şifre birbirinden farklı olsun. Bilgisayarınızda keylogger vs yoksa gerisi halledilir.

Bu tür sosyal içerikli siteler adres defterinize ulaşabilmek için sizden msn şifrenizi istiyorlar bence her istenen bilgiyi vermeyin. msn adresinize bizzat feysbuk erişebiliyor herhalde farkındasınız?
  • mario64  (13.03.09 06:17:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.