[]

yazılımcılar bilgisayar kurtları programcılar yardım!

dostlar bende eciş bücüş bi dolu program var. akraba konu komşu derken paso millete format atıyorum, belli programları kuruyorum. tabi herkesi istekleri farklı oluyor, kimi en fazla codekleri isterken kimi driver bulma programı, kimisi tüm vücudumu süte bulamamı istiyor. farklı isteklere çözüm üretmek için ben de elimdeki irili ufaklı 100 kadar programı ilaçlarıyla birlikte bir çatı altında kendim toplamak, yüklemek istediğim programın tikini tıklayıp kurulmasını izlemek, 30 gb'lik program arşivime bunu yapıp tek programa çevirmek istiyorum.

bunu yapan elemanlar var, hazır 100lü paketler var ama ben kendi programlarımı kullanmak istiyorum.

bana bu ilmi verebilecek, beni ihya edecek, kaynak gösterip al öğren diyebilecek ya da en azından sütü sıvamamda katkıda bulunabilecek bayan arkadaş arıyorum. çok yalnızım.

sütle ilgili olmayan kısımlarda bay arkadaşlardan da yardım bekliyorum.

 
Install Creator

Actual Installer

vs gibi programlarla hazırlayabilirsin.

Ücretsiz programların kurulumunu da ninite.com üzerinden yapabilirsin.
  • edip  (23.07.13 10:30:42) 
millete format atmadan yırtmanın yolunu bulsan daha iyi olur çünkü her program 2-3 haftada bir güncelleniyor, paket hazırlıycaksın sürekli güncelleyciksen vs, bırak gitsinler tamircilere yaptırsınlar. (birinci derece akrabalar hariç anne, baba, kardeş)


  • ravenudon  (23.07.13 10:52:37) 
güncellemem. sikimde mi:) 5 sene taşır beni yapabilirsem. crackli nasıl yapacam bilmiyorum :( istiyorum ki oyunları da atabiliym. gta4 ü tek tıkla kurabilmek istiyorum. crackleme bile yapmamak istiyorum. çok mu istiyorum yapabilir miyim ?


  • semender  (23.07.13 11:37:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.