[]

noter ücreti?

merhaba

geçici mezuniyet belgemin noter onaylı fotokopisi bana kaça patlar?


 
Ogrenci isleri onaylasin bedavaya gelir


  • kegums  (23.07.13 01:53:48) 
kegums +1 rica et asli gibidir damgasi bassinlar


  • babamasoliimbananickaldirsin  (23.07.13 01:55:37) 
www.eksiduyuru.com

bir tanesi 35 sanırım.
  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (23.07.13 01:57:15) 
öğrenci işleri izmirde, ben adanadayım malesef.


  • kugsel adam  (23.07.13 01:58:31) 
İşe giriş için noter onaylı diploma fotokopisini 29TL'ye yaptırdım.. (İzmir'deyim)


  • EkimBebesi  (23.07.13 02:03:16) 
30-35 arası olur.

elim değmişken 1-2 tane daha ucuza gelebilecek öneride bulunayım. eğer izmir'de güvenebileceğin bir arkadaşın varsa şöyle bir yol deneyebilirsin. öğrenci işlerine geçci mezuniyet belgesini aslı gibidir şeklinde hazırlayıp sana gönderip gönderemeyeceklerini sor. kargoyla göndermezler büyük ihtimalle ; o zaman da ''geçici mezuniyet belgesinin aslı gibidir şeklinde hazırlanıp x kişisine verilmesi rica olunur şeklinde dilekçe yazıp faksla göndersem o kişi öğrenci işlerinden belgeleri alabilir mi ? sonra o bana kargoyla gönderir'' diye sorarsın. eğer kabul ederlerse ; dilekçeyi dekanlığa gönderilecek şekilde yazar ; dekanlık sekreterliğine faks çekersin. onlar gerisini halleder ; arkadaşın 1-2 gün sonra gider alır ; sana kargoyla yollar.

eğer ''biz bunu aslı gibidir şeklinde hazırlar mail olarak atabiliriz , mail adresini söyle'' derlerse ; mail olarak atarlar ; sen de renkli çıktılarını alırsın. turp gibi geçici mezuniyet belgen olur. ben transkripti bu şekilde edindim.

bu 2 yoldan bir tanesi sana çok daha ucuza gelir.
  • montauq  (23.07.13 02:38:58 ~ 02:39:17) 
@montauq, bahsettiğin yolların benzerlerini denedim lakin tutmadı. şöyle ki arkadaşıma gönderdim belgemi gidip alsın fotokopisini diye ama öğrenci işleri artık geçici mezuniyet belgelerini diplomayla değiştirdiği için geçici mezuniyet belgelerine işlem yapmıyormuş, diplomayı da ancak ya bana ya da noterden vekaletname vereceğim birine teslim edebilirlermiş.


  • kugsel adam  (23.07.13 02:49:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.