[]

kedi pansiyon vs

kedinizi tanımadığınız birine nasıl bırakıyorsunuz? ya da pansiyona falan? aşırı derecede huzursuzum kedime kalacak yer bulamadık sanırım pansiyonda kalacak mecbur. ama nasıl güveneceğim? benim kedim günde en az iki saat oyun oynar, ne bileyim çok gezer sağda solda, kapalı kapılardan nefret eder. pansiyonda, oyunsuz, küçük aanda kapalı, psikolojisi bozulmaz mı? bu pansiyonda görevliler kedilerle oyun oynuyo mu? ankara'da tavsiye edebileceğiniz pansiyon vvar mı? ücretleri nasıl?




 
bırakmıyorum kedilerimi. evde kendi kendilerine oturuyorlar.

kedi ev hayvanıdır. evinden çıkınca bunalım geçirir.
  • mea maxima culpa  (22.07.13 22:55:29) 
kedimi bırakabiliyor olsam bu kadar soruyla gelmezdim zaten buraya. bırakmak zorunda kalıyorum. çok çok zor durumda olmadan böyle bir şey yapmayı aklımdan bile geçirmedim. sadece şu halde ne yapabilirim bir çözüm arıyorum. emin olun her hastalandığında başında sabahladığım hayvanı bir yere/birilerine bırakmak çok zor geliyor.


  • mutevazi  (22.07.13 22:58:19) 
biz 1 hafta süreyle veterinerimize bırakmıştık. pansiyon değil ama bi odada kafeslerde geçici süreyle pansiyon gibi bakıyorlardı bu durumdaki ve sahiplenmeyi bekleyen kedilere.

dürüst olmak gerekirse dönüşte onu aldığımızda biraz kafası bozuktu. bi süre bizden kaçmıştı. kendini bile temizlememişti, tüyleri kirliydi -bulunduğu yer temiz bi yerdi de napmışsa kirliydi- güvenilir bi yere bırakmıştık, köpekler falan da ayrı yerdeydi ama bize küsmüştü bikaç saat yüzümüze bakmamıştı.

şimdi olsa bırakamam heralde yine, gerçi şu an bi kedim yok. kedi bakan tanıdığınız, akrabanız, arkadaşınız yok mu? -biliyorum düşünmüşsündür ama belki baktığını bilmediğiniz bi arkadaşınız vardır?-

edit: kedi evi mi bi yer vardı, seneler önce görmüştüm adını hatırlayamıyorum. istanbul'daydı. acaip güzel bi yerdi oyun alanları vardı kedilerin ve kafeste kalmıyolardı. iyice bi araştırsanız böyle yerler bulabilirsiniz belki. bu arada işletme değildi, gönüllü bi kadın ilgileniyodu kedilerle.
  • gupon  (22.07.13 23:07:05 ~ 23:08:44) 
köpek sahibini kedi yaşadığı yeri benimser. bundan dolayı evde kalması daha uygun ama mama sorunu var tabi, onun içinde samimi komşu lazım arada bi suyunu mamasını vermesi için. ama çok uzun süre kalmayacaksan eğer dışarıda, suyu mamayı bol bol ver idare eder. ben 10 kiloluk mamayı döküp gitmiştim bi defa.


  • eyyor  (22.07.13 23:45:00 ~ 23:57:11) 
1 haftayi gecmeyecek bir sureyse evde birakabilirisniz. cok guvendiginiz bir arkadasiniza da evin anahtarini verin. arada gelip baksin oyun oynasin falan. biz 5 gun birakmistik arada bir arkadas gelip bakiyordu. geldigimizde cok darladigi belli oluyordu ama en azindan evde olmaktan mutluydu. (disari cikmaktan, baska evde olmaktan hic haz almayan bir hayvandan bahsediyorum mecbur birakmistim :(


  • 65 derece  (23.07.13 00:02:07) 
malesef yok. benim yakın arkadaşlarımın hepsi şehir dışında olacak. erkek arkadaşım da çıkmak zorunda kalınca tamamen yalnız kaldı kedi.

komşularım da kedimi apartmandan attırmak için uğraşan bir avuç ibneden başka bir şey değil.
not: evde brakılamayacak kadar uzun süre. tek başına kalamaz o kadar.
  • mutevazi  (23.07.13 00:11:47) 
4-5 gün ferah ferah kalır kedi.

geçen sene benim komşu kedilerime bakmayı unutmuş 10 gün kaldılar 5 günlük yemekle. ölmedi benimkiler aç bilaç.

zaten evde kimse yoksa kedi keyifsiz oluyor ve az yemek yiyor. bunu deneyimledim.
  • mea maxima culpa  (23.07.13 00:30:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.