Giriş
(1)

2002 lise mezunu üniversite giriş

xfox
Merhabalar;2002 lise mezunuyum. 4 yıllık fakülte bitirdim şimdi AU açık öğretim İU uzaktan eğitim vs programlardan gözüme kestirdiğim bölümlere niyetlendim. Şimdiki gençler lise döneminde yıllık sınavlara girip ona göre üni puanı belirliyolarmış galiba ben tek öss ile işi bitirmiştim. şimdi benim du
Merhabalar;

2002 lise mezunuyum. 4 yıllık fakülte bitirdim şimdi AU açık öğretim İU uzaktan eğitim vs programlardan gözüme kestirdiğim bölümlere niyetlendim.

Şimdiki gençler lise döneminde yıllık sınavlara girip ona göre üni puanı belirliyolarmış galiba ben tek öss ile işi bitirmiştim. şimdi benim durumumda işler nasıl olacak? şu anki durumda ben o senelik sınavlara girmeden tek sınavla üni kazanabiliyor muyum?

bilen biri cevaplarsa müteşekkir olurum.
0
xfox
(22.07.13)
4 yıllık fakülte bitirdiysen, açıköğretime sınavsız geçiş hakkın var, ekim-kasım gibi kayıtları olur, onları takip edip istediğin bölüme direkt kayıt yaptırabilirsin.

iu uzaktan eğitim hakkında bir fikrim yok yalnız.
0
physcos physcos
(22.07.13)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.