[]

Motorsikletten anlayan panpalara soru - Hangi commuter?

Şimdi CBF ya da YBR, en kötü ihtimal CB125 dediğinizi duyar gibiyim. Lakin ben sıfır almak istiyorum ve maksimum 3000 lira para ayırabilirim şu ara.

Oldu da bu ikisini almaz isem;

Kuba XCG 150 www.sahibinden.com

Lifan Discovery 150 www.sahibinden.com

Mondial 125 MX www.sahibinden.com

Motoran MTR 125 www.sahibinden.com

Mondial 150 MG www.sahibinden.com

YUKİ YK130-16 www.sahibinden.com

Mondial 125 MC Roadracer www.sahibinden.com

Kanuni WindyS 150 LX www.sahibinden.com

Mondial 125 MH Drift www.sahibinden.com

Mondial 150 MC Roadracer www.sahibinden.com

Salcano Wolf www.sahibinden.com

Kuba XR 125 www.sahibinden.com

Kanuni Terry www.sahibinden.com

Asya Swift www.sahibinden.com

Asya Legent www.sahibinden.com

Mondial 150 MR Vulture www.sahibinden.com

Asya Elegant www.sahibinden.com

Asya Hero www.sahibinden.com

Lifan LF150-9J www.sahibinden.com

Kanuni GV 170 www.sahibinden.com

Panpalar daha yeni öğrendim, YBR ile 8 ders aldım; ilk motorum olacak ve haşat olacak. Gaz maz ayarsızım, el sürekli debriyajda falan. Commuter ile başlayayım şu yaz geçene kadar süreyim yeter.

Önerileriniz altın değerinde, teşekkürler.

 
  • compadrito  (21.07.13 23:29:43) 
çin mallarından uzak dur. gerekirse çok az kullanılmış bir japon al. ben hatrı sayılır bir süre kymco ck125 kullandım çok sevdim.
birde öyle acemiliğin uzun sürmez. bir kaç km de atarsın

  • Absinthe75c  (22.07.13 00:03:15) 
@compadrito dostum yeni okudum çok güzel yazmışsın.

@diskbudur ben 4-5yıl sonra vazgeçtim, yakın bir dostumun da belden aşaği felç kalmasıyla tamamen aklımdan sildim motosikleti. çok keyifli bilirim :) ama arkadaşımın yaşadığı acıları hayal bile edemezdim.
  • Absinthe75c  (22.07.13 00:08:05) 
adam ne motosiklet alayım diye soruyor öteki motosiklete binmeyin ana temalı entry yolluyor... neyse, eğer illa bu fiyatta bakıyorsan 2. el regal raptor bulabilirsin. çin menşeli olmasına rağmen bunlara nazaran çok daha iyidir.


  • raycharles  (22.07.13 00:10:06) 
@raycharles

o entry'yi neden yolladigim cok acik. tekrar edeyim. bir kisiyi bile motosiklete binmekten vazgecirsem, bir kisinin bile hayatini kurtarsam, benim icin kardir. varsin diger insanlar bana kufretsinler...

Absinthe75c cok iyi anlamis benim ne kastettigimi, cunku basindan aci olaylar gecmis...

siz hic yirmili yaslarinda motosiklet kazasinda olen cocuklar, yirmili yaslarinda belden asagisi felc olan cocuklarla karsilasmadiniz herhalde...

onun icin, bu soylediklerim size sacma geliyor olabilir...
  • compadrito  (22.07.13 07:29:52 ~ 07:30:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.