[]

gezi parkında düğün yapmak!

4 kişi hayatını kaybetti birinin üstünden daha 15-20 gün geçmedi diğerlerinin kırkı çıkmadı.o park için ölen bu çocuklar varken uğruna öldükleri parkta davul zurnayı düğün ypamak yanlış değil mi?siz ne düşünüyorsunuz?




 
alakası yok.


  • rock n roll  (20.07.13 21:07:20) 
yanlış değil de gereksiz. gerek yok.


  • pek vokal  (20.07.13 21:13:17) 
duyduğuma göre o çift orda tanışmış,aşık olmuşlar.oranın onlar için çok büyük bir önemi var.ilerde çocuklarına anlatıcakları bir anı.çok romantik.ayrıca eminim orada hayatını kaybeden insanlar için de çok üzülüyolardır.


  • rock n roll  (20.07.13 21:19:11) 
Gayet hoş bi fikir bence orada tanıştıkları da göz önüne alınırsa.


  • roket adam  (20.07.13 21:30:56) 
nedense o ölenleri sadece bu tip eylemler ölünce hatırlıyor bazıları. nesi ölenlerin hatırasına saygısızlık? bu ülkenin başbakanı ölenleri suçlamaya devam ederken onların yaptığı mı saygısızlık. ölen polis memurunu bile hep ölen eylemcilerle andıkları halde bazıları neden polis memurunu kimse hatırlamıyor diye eylemcileri eleştiriyor. emin ol, eylemciler, bu samimiyetsizlerden daha çok hatırlıyor o polis memurunu.


  • baldur  (20.07.13 21:33:57) 
asıl saygısızlar ankara'da.
Bu mantıkla gidersek dünyanın hiçbir yerinde düğün bayram hatta bir gülümseme olmamalı:
"bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı,
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı"
Şu an bulunduğun ya da benim bulunduğum yer de dahil dünyadaki her karış topraktan şüheda fışkırır sıksan; özgürlüğü için mücadele ederken ölenler.
Gülmeyelim mi? Onlar kendileri de dahil herkes gülebilsin diye canlarını ortaya koymadı mı?
  • dafaiss  (20.07.13 21:46:09) 
niye saygısızlık olsun ki? orada hiç gülmeyelim o zaman. o park uğruna kayıplar yaşandı ki o park ve diğer parklarda insanlar eğlensinler, mutlu olsunlar diye. her şeyi trajediye bağlamayı, insanların mutlu olmamasını ne çok seviyorsunuz arkadaş ben anlamıyorum ne güzel bişey yapmışlar işte, herkese işgalciler falan diye tanıtılan kişiler düğün yapıyo.

her şeyi geçtim ölen arkadaşlarımız orada direnişçilerin düğün yapmasını ister miydi? bence isterdi.
  • r_u_h  (21.07.13 01:03:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.