[]

Android developer

Merhaba
İlerde Android yazılımcısı olarak çalışmak istiyorum.Bununla ilgili bir yerde de staj yapmak istiyorum.Bu tarz yerlere başvurmadan önce bir proje yapıcam yada yapmayı deneyecem tabi ama bu tarz bir firmanın beni işe alması için başka neler yapmam neler öğrenmem gerek?Sadece cvye koyabilecek bir android yazılımı yapmak yeterli mi sizce?



 
Eğitim durumunuz nedir ?


  • bay meraklı  (20.07.13 12:43:01) 
bay meraklı
üni bitmek üzere.bil müh. okuyorum

mayhemdemon
dediğin gibi javayla yazıyorum uygulama.1 bence de az aslında ama staja başlamam ocak ayı fln.o arada da o kadar boş vakit bulamıcam.o sürede daha fazla yapabilir miyim bilmiyorum.
androidde çakılı kalma da şimdi androidde adam akıllı bilgi edinmeden ios başlamak da garip olur gibi geliyor bana

teşekkürler bu arada
  • amusan  (20.07.13 13:03:39) 
Stajı nerede yapmak istediğine göre değişir. Tavsiyem o şirkette çalışıyormuş gibi düşünüp, onların yaptıklarına benzer bir proje yapman. Hatta o şirkette çalışan birisine ulaşıp tavsiye isteyebilirsin.


  • bay meraklı  (20.07.13 13:31:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.