[]

Nissan juke alınır mı ?

arkadaşlar taksitle 40bine kadar zorlayabileceğim bir bütçem var. az çok piyasadaki araçları araştırdım. her ne kadar kafamda hala soru işaretleri olsa da tercihimi jukedan yana kullanıyorum. sebebi görünüm olarak hoşuma gitmesi ve ilk aracım olacağı için performans konusunda beni tatmin edeceği. çünkü yeni öğreniyorum ve performans konusunda büyük beklentilerim yok. şehiriçi kullanıcam ve gidip geleceğim yerler belli.

-alacağım juke ikinci el ve dizel olacak.

aranızda bu aracı kullanan,az çok fikir sahibi olan,artıları eksileri değerlendirecek olan varsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler

 
ben aracimi satmayi dusunuyorum henuz fotograf cekip ilan vermedim ama toyota auris 2011 dizel otomatik 50bin km de. hem ekonomik hem kullanimi rahat. 40bin piyasasi. bence toyotayi dusun,ben satma konusurnda kesin karar vermis degilim bi kac gune belli olacak ama gercekten auris i 2 senedir hem ist ici hem sehirler arasi kullanan bi kadin surucu olarak gonul rahatligiyla oneriyorum.
nissan juke arka koltuklar kesinlikle cok rahatsiz. distan yaniltiyor bence,icerdeyken o ferahlik yok. surus nasil bilmiyorum denemedim. bildiigm kadariyla jeep sinifindan vergi oduyosun yaniliyo olabilirim.

(hem memnunsun hem satiyosun diye dusunenler icin dunya turu planim var)
  • slalom  (20.07.13 00:36:33) 
alman arabası güzel peder bey astra classic 3 aldı ama benzinli almanlar harbiden yapmış. illa dizel diyorsan reno dizel teknolojide baya geliştirdi. yok ben japon arabası alacam diyorsan toyota al.

benim nacizane 4 tavsiyem var.

+reno megane.
+toyota corolla.
+opel
+vw

ama dikkatli ol dizel alacaksan dizelin 2. eli şanstır.
  • zastavam76  (20.07.13 00:46:14) 
aynı fiyat civarında, skoda yeti tavsiye ederim. şekil şemal olarak da az buçuk andırmakta. teknik özelliklerinden çok anlamam ama 1 seneyi aşkın kullanıyorum ve kendisiyle aşk yaşıyorum o kadar diyeyim.


  • physcos physcos  (20.07.13 00:54:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.