[]

Üst kattan alt katı canlı izlemek

Selamlar,

Birbirine çok yakın iki mekan var - alt ve üst kat.
Örnek için söylüyorum, farzedin ki her iki katta birer TV var. her iki TV'deki görüntüyü video olarak aynı anda kaydetmek. Sonra da bilgisayarda yan yana oynatabilmek.

Eldeki ekipman şöyle:

1- 1 adet iphone.
2- 1 adet ipad.
3- wireless var.
4- 2 adet laptop. kameraları var, ancak düşük kalite görüntü istenmiyor.

Bunlarla olur mu, nasıl, başka neye ihtiyaç olur?
Kaliteli görüntüyü mümkün olduğunca pratik bir yolla almamız gerekiyor.
Ayrı ayrı kayıt söz konusu değil, kayıt işlemi aynı anda olmalı.
Ek olarak kayıt esnasında yardım edecek insanlar var.

Teşekkürler.

 
alt kat komşusunun banyosunu bu şekilde izleyip kaydeden bi adam tutklandı geçende, bil diye söylüyorum.


  • in vino veritas  (19.07.13 19:37:40) 
:)

yanlış anlamayın bilimsel bir çalışmada kullanılacak diye yazmıştım, sonra yok ya, anlaşılmaz yanlış dedim ve sildim.
  • puc  (19.07.13 20:12:35) 
iphone ile bir adet laptop'u satıp 2 adet yüksek çözünürlüklü digital kamera alırsak. bunları da tek bir yerde laptop'a bağlayıp cheatrou diye programla kaydederiz :)

ayrıc kaliteli görüntüyü wireless ile yakalamanız mümkün değil. ne kadar kaliteli ve yüksek çözünürlüklü bir kamera olsa da wireles ile veri kaybı çok olur. kablo şart.
  • 1tam1ayran  (19.07.13 21:30:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.