[]

süper loto

şu günlerde dünyadan pek bihaber bir insan olarak süper lotonun devrede devrede 50 milyon tl gibi bir rakama ulaştıgını yeni öğrenmiş bulunuyorum.bunun çekilişi 12 martta ama saati ne zaman?yani yarın da oynamak mümkün mü bu saygıdeger kuponu?




 
saat akşam 7-8 e kadar oynayabilirsin, ama çok sıra olur ona göre.

edit:yarın akşamdan bahsediyorum
  • 0 5 ucu olan adam  (11.03.09 17:28:01 ~ 17:28:32) 
geçen hafta 34 milyondu ve son 45 dakika civarında bayi önünde 15 metre kuyruk vardı. yarın akşamı düşünmek bile istemiyorum, niyetiniz varsa yarın gündüz halledin.


  • sanal uyku  (11.03.09 17:46:10) 
çekiliş akşam 9 da yapılıyor.8.30 a kadar oynaman mümkün.


  • i am 6 do you wanna be 9  (11.03.09 18:35:20) 
mersinde oldugum için istanbul kuyrugu olmaz sanırım burda.zaten sabah derse girip öğlen kuponu yatırıp akşam zengin olmayı planlıyorum.


  • aynali  (11.03.09 18:50:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.