[]

takside unutulan eşyaların toplandığı yer

Var mı İstanbul Avrupa yakasında? Yoksa her bir taksici kendi durağına mı götürüp bırakıyor? Kocaman sırt çantasını kaybettim içinde mali değeri olan bir şey yoktu ama manevi değerleri benim için yüksek şeyler vardı. Taksinin plakasına ve durağına bakmadım, duraktan binmedim. şişli metronun ordan bindim. bulma ihtimalim sizce nedir? :(




 
biraktiklari bir yer yok. duragi gormus olsaydiniz belki sorabilirdiniz ama bu durumda taksicinin insafina kaliyor. insallah cantada size ulasilabilecek bilgiler vardir.


  • exlibris  (19.07.13 12:02:20) 
bi sordurun ama çok zor. durağı lazım. gidin yakın bir yere adamın eşkalini arabanın içini anlatın belki tanıyan biri çıkar.


  • female demon  (19.07.13 12:02:53) 
öyle bir kayıp eşya toplama olayları olduğunu sanmam. oralarda sürekli takılan taksiciler varsa onlarla bi konuşsan? adamı tanıyan varsa kulağına gidebilir belki bir şekilde.


  • cygnet  (19.07.13 12:03:12) 
valla 2 kere telefon unutan arkadaş gitti de 2 sinde de gitmişti telefonlar ama seninki gibi bir şeyi almazlar herhalde.
durağını biliyorsan direk git. bence bulunur.
iteo.org.tr
  • high hopes of the sozluk  (19.07.13 12:06:59) 
ha bu arada bazi taksiciler push to talk kullaniyor

bindiginiz yerden bir taksiye rica ederseniz belki anons eder. o sekilde bir sey cikar belki
  • exlibris  (19.07.13 12:08:31) 
çok teşekkürler cevaplara. içinde bana ulaşabilecekleri hiç bir bilgi yok. adam kısa mesafe, 6-7 tl'lik yere götürdü, telefonla uğraşıyordum falan, adama da dikkat etmedim ki :(( push to talk olayıyla sordurtayım ama o da sadece aynı duraktakilerin ulaşabileceği bir sistem bildiğim kadarıyla. :(


  • vejeteryanvampir  (19.07.13 12:11:27) 
ben de çok şey unuttum takside, bir sefer güneş gözlüğü, başka bir sefer yeni aldığım hard disk + elektrikli ısıtıcı.

geri alma ihtimali yok gibi, taksicilerden bir şey çıkmıyor. polise gittim mobese kayıtlarına bakabilir miyim diye, mahkeme kararı lazımmış. sen sanki alırsın gibime geldi kolaylıkla bunu :)
  • [silinmiş]  (19.07.13 13:08:21 ~ 13:09:34) 
@douche, terzi kendi söküğünü dikemez diye bir laf var, bildin? :) heh işte. dikemez değil de, dikmeye uğraşamaz diyelim.

ya bir kaç ay önce böyle bir olay okumuştum, anadolu yakasında takside bir şeyini unutmuştu bir duyurucu, sonra rıhtımda böyle kayıpların toplandığı bir yer olduğundan bahsetmişti. Keşke Avrupa yakası için de söz konusu mu bir bilen çıksa :(
  • vejeteryanvampir  (19.07.13 13:45:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.