[]

Filmden/Diziden Bir sahner

Adını hatırlayamadığım bir film/dizi var, sahne şöyle,

1. adam, 2. adamın odasına girecek, 2. adam burda patron gibi birşeydi, 1. adamı tembihliyorlar, "herşeyi onun yönetmesine izin werme" falan diye, "sana istemedğin şeyleri yaptırır, kişiliğğini ortaya koy kibarlık yapmaya çalışıp kendini ezdirme"

daha sonra 1. adam, 2. adamın odasına giriyor, 2. adam soruyor "viski içermisin" diyor, normalde 1. adam "yok saol" dicekken, ezik durumda olmamak için "evet bi duble alayım" diyor, 2. adam kendine viski doldurduktan sonra sıra 1. adamın viskisini koymaya gelince şişenin boş olduğunu göstererek "kusura bakma kalmadı" diyor, 1. adam tabi biliyor boş olmadığını sadece 2. adamın kendine üstünlük kurduğunu biliyor.

bu filmin adı neydi?

Losttaki Desmond'ın Pennynin babasıyla olan sahne değil, herkes bunla karıştırıyorda :)

www.youtube.com

 
ben de izlemistim ama hatirlayamadim. desmond sahnesi de aklima geldi de orda "senin maasin etmez bunun bir dublesi" ayari geliyordu. daha sonra bir barda ayni viskiyi oyle hic maas etmeyecek bir paraya icerken goruyorduk. desmond iyi adamdi ya.

neyse hatirlarsam yazayim.
  • sendelemeden  (19.07.13 11:53:58) 
ben de en fazla birkac dakika gormusumdur mad men'i, ikimize de aynisinin denk gelme ihtimali biraz dusuk ama var tabi. :)


  • sendelemeden  (19.07.13 12:01:20) 
Görüyor ve arttırıyorum; Mad Men'in ilk birkaç bölümünden birinde olması lazım.


  • long live rock n roll  (19.07.13 12:11:26) 
vallaha hiç mad man izlemedim, tv de falan denk geldiysem olabilir ancak, bölümü hatırlayan yazabilirmi?

ama bence bu başka bir dizi veya film den di
  • srtm  (19.07.13 12:39:35) 
uc kisinin izlemedigi bir dizinin bir sahnesi hepimize denk gelmis ve bazi insanlar hala significance level diye bir seyin varligindan bahsediyor. :)


  • sendelemeden  (19.07.13 13:04:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.