[]

ingilizce kelime ezberleme

bütün gün bilgisayar başındayım.

bana bir formül verin, site önerin, yol usul öğretin.

canım sıkıldıkça yada saat başı açıp iki tane kelime öğreneyim.

etkili bir yontem olsun, güldürürken dusundursun filan ama :)

kolay gelsin.

bilgisayar başındayım derken tasarım işi yapıyorum bilgisayar başından kalkamıyorum şirketten hani pc ile ilgili olur ise bu yöntem süper, diğer formüllere de açığım.

 
ben bir seyler ezberlemekten nefret ediyorum ama ingilizce ogrenirken mecburen soyle bir yontem buldum, bende bile ise yaradi. kafama gore, kitaplardan vs. bir kelime listesi yaziyorum. sayfa basina yuz kelime falan. hepsini internetten falan sozluklerden ogreniyorum. yeni bir sayfada yeni bir liste. yine ogreniyorum falan. 5 sayfada bir hepsini tekrar ediyorum. bende ise yaramisti. sende de yarar herhalde.


  • sendelemeden  (19.07.13 11:19:59 ~ 11:20:25) 
dili çok karmaşık olmayan ingilizce kitaplar oku, ingilizce alt yazılı film - dizi izle. kelimelerin anlamlarını cümleden çıkarırsan daha etkili olur.


  • zgrydn  (19.07.13 11:21:03) 
Nacixane kendimde gozkemledigim; soxluk kullanmadan butune gore o kelimeye anlam verince hem dogru tahmin ediyorsun hem de anliyorsun.
Haber neyim biseler oku

  • cecilia  (19.07.13 11:29:44) 
ingilizce filmleri ingilizce altyazı ile izleyin. 1-2 ayda ingilizceniz inanılmaz gelişecek. Hatta farkında olmadan telafuzunuz bile iyileşir.


  • nuka cola  (19.07.13 11:53:01) 
Şimdi hatırlayamadım ama bir program vardı belli aralıklarla ekranda belirip yeni bir kelime, anlamı vs gösteriyordu. Bir bak bulabilirsen işe yarayabilir.


  • edip  (19.07.13 12:02:34) 
edip'in bahsettiği program easywords; ki bence de faydasını görürsün bilgisayar başında otururken. soru sorma sıklığını vs. de ayarlayabiliyorsun, indir derim.


  • treamorg  (19.07.13 12:11:40) 
www.wordtest.com


  • archmage mahmut  (19.07.13 12:39:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.