[]

Ebeveynleriniz aynı cinsiyette olsaydı...

ne düşünürdünüz? ne hissederdiniz? (ya da daha derine inersek, ikisinin erkek olması veya ikisinin kadın olması sizde aynı hissi mi uyandırırdı, nedir, ne değildir)

bilmiyorum belki öyle olmadığı için empati kurmak zor olabilir, ama konu hakkında da konuşabilirsiniz.

(zor ihtimal ama aramızda böyle biri de vardı belki)

 
çocukken farklı gelirdi sanırım. ''babam neden erkek değil'' gibi ama zamanla anlayış, hoşgörü ve sevgi ile aşılır zannımca.


  • female demon  (18.07.13 18:04:17) 
bu sorunun cevabı hetero bir evlilikten çıkmış insanlarca asla bilinemez diye düşünüyorum. ama şu da var, o çocuğun normali de o olacak kendisini bildi bileli, o yüzden o da ona normal gelir. eğer ebeveynler de çocukla düzgün ve sağlıklı bir iletişim kurmayı becermişlerse, hetero bir çiftin çocuğundan farkı olmaz. (bu konuda ve bu tezi destekleyen yapılmış tonlarca araştırma, yazılmış bilimsel makale var)


  • fengari  (18.07.13 18:05:58 ~ 18:06:50) 
Amerika'da tanıdığım, muhabbetim olan aileler var, evlatlık edinenler ya da birinin biyolojik çocuğu olanlar. çocukların durumdan bir şikayetini duymadım yalnız çocuklar okulda gay kelimesini bir alay, bir hakaret olarak kullanıyorlar belli bir yaşa kadar. bunun önüne geçmeye çalışılıyor ama benim gördüğüm pek başarılı olunamadığı. ilkokul çağında arkadaşları biraz sıkıntı yaratabilir. gözlemlediklerim bu kadar.


  • tiny penny  (18.07.13 18:11:55) 
çocuk için belki zor olmaz ama arkadaşları tarafından çok feci alay konusu olur hatta dışlanabilir.


  • lathspell  (18.07.13 19:53:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.