[]

hiçbir şeyden parça tahmini

iki parça var bulmak ve dinlemek istediğim fakat haklarında elle tutulur çok az şey bilmekteyim.

birinci parça michael jackson'un dangerous albümünde olması gereken bir parça. doksanlarda bir zaman kasetin orjinalinden dinlemiştim, sonra kaseti kaybettim ve unuttum. şimdilerde aklıma geliyor ama arayıp ta bulamıyorum.
sözleri de aklımda değil aksilik.
"for living for you" "in the flying" "need you baby please" gibi gudik birşeyler var aklımda belki yardımcı olur. (:


ikinci parça, daha yeni. bir dönem dream tv de sıkça dönüyordu klibi. şimdi baktım onu da bulamıyorum.
tembellikle alakalı bir parçaydı hatta adında "lazy" geçiyor olması lazım. işte, ev sahibim beni evden kovdu, kimsenin ne dediği umrumda değil tembel bir yağmurun altında çimenlerden yatağım olduğu sürece her yer benim evimdir, gibi sözleri vardı.
hatta klibinde bir tabut sahnesi filan vardı. ellerinede tabutla bir kaç adam dans ediyordu fila.


şimdiden sağolun. (:

 
ikiside çok güzel parçalar. (:
ama ııh bunlar değil.

  • buzkran  (13.03.09 02:32:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.