[]

Gold Bilgisayar'in eksik kargo aymazligi

Adamlardan fotograf makinesi aldik 2 gun once. Ve kutu icinden sarj aleti cikmadi. Twitter'dan ve kendi sitelerinden yazdim. Bebe kandirdiklari icin zaten harici sarj aleti cikmadigini, makinenin usb kablosuyla sarj oldugunu soylediler ki anladiginiz uzere ikisi de yalan yanlis seyler. Sonraki mesajima da dunden beri yanit alamadim. Sanirim yasal cayma hakki suresi bitene kadar boyle oyalamayi ya da benim ehhh eytere bea diyip konuyu kapamami planliyorlar.

Simdi bir mesaj daha atacagim ama sormak istedigim, konuyu eksi sozluk'e tasimaktan baska neler yapabilirim?

Tesekkurler.

 
Öncelikle web sitesinde ürünün paket içeriği yazıyor mu ona bakın, yoksa kullanım kılavuzunda falan içeriğin yazması lazım bir yerde. Önce onu bulun, onunla başvurun.


  • whoosie  (18.07.13 13:49:17) 
Tesekkurler. Vardi tabii ki evet, ilk yaptigim is kendi sitelerinde yazani gostermek oldu. Kaldi ki kutunun uzerinde ve kullanim kilavuzunda da var bu bilgi. Fotograflarini cektim tekrar yollayacagim.


  • sanat guresi  (18.07.13 13:57:01) 
Hah, öyle bir şey varsa elinizde ve yazılı olarak "içinde olmaz zaten" yanıtı aldıysanız ister Gold'un müdürüne, ister tüketici mahkemesine, her yere gidebilirsiniz.


  • whoosie  (18.07.13 14:01:30) 
Twitter'dan soylediler bunu ve aksini kendi siteleri uzerinde gostermeme ragmen yanit vermediler.


  • sanat guresi  (18.07.13 14:12:26) 
Screenshot alın. Sonra gidin mağaza müdürüyle konuşun, uzaksanız telefonda görüşün. Gerekirse yasal yollara başvuracağınızı söyleyin. Büyük ihtimalle çözerler. Çözmezlerse size en yakın tüketici hakem heyetini bulup onlara danışın yol göstermeleri için.


  • whoosie  (18.07.13 14:15:19) 
Evet aldim ekran goruntusunu. De ben belirtmeyi unutmusum yuh, edit de yapamiyorum, soz konusu alisveris internet alisverisiydi.


  • sanat guresi  (18.07.13 14:25:54) 
değişen bişey olmaz.


  • ayn-i cemin bülbülü  (18.07.13 14:41:48) 
altunizadedeki gold mağazasına gidin, çözerler. ben de foto makinası almıştım ancak şarj aleti bozuktu, 5 dk da halledip yenisini verdiler.


  • fengari  (18.07.13 17:04:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.