[]

Ramazan, Feshane, iftar

Selam. N'aber?

Bizim arkadaşlar dedi ki, "Feshane'ye gidelim, sen organize et" ben de tamam demiş bulundum; fakat bilmiyorum ki ben bu yeri. Geleneksel Feshane Eğlenceleri diye bir duyumum var; ama nedir bunun içeirği?

Ben Feshane'ye nereden nasıl ulaşabilirim? Avrupa tarafında metrobüs ve/veya tramvay üzerinden bir tarif etseniz?

Bir de oraya gidince halka açık ücretsiz iftarlar var mıdır? Yoksa nispeten orta-lüks kesime hitap eden lokantalar mı var? Öğrenci çok, çok parası olan da yok haliyle. En ucuza en çok eğlenceyi hedefleyerek Feshane'de bu pazartesi nasıl vakit geçirelim?

 
Mköyden 55
Taksimden 55t

İle ulaşabilirsiniz.
Eğlenemezsiniz vazgeçin derim
Eğlence ne arar feshanede.
  • sormayın bana sen o musun diye  (18.07.13 01:57:11) 
Nasil bir eglence ariyodun sen ?


  • penquensiqer  (18.07.13 01:59:00) 
Yok mu öyle Karagöz, orta oyun, hokkabazlar falan? Oryantalist meraktan olsa gerek, grubun beklentisi fesli dolaşan insanlar, bilumum macun-şerbet benzeri yiyecek içecek.

Eğer bu bile yoksa hiç uğraşmayayım, zaten tasavvuf müziğini hazzetmiyorum pek, bir de hacıların hocaların bol olduğu ortamda overdose neye maruz kalmayalım.
  • g man  (18.07.13 02:06:15) 
metrobüs ayvansaray durağı+7 dk yürüme.
iftar çadırı yok.
kapalı bir küçük fuar alanı var.
dışarıda da müzik var ramazana uygun.
çimler var, sandviç yapıp yiyebilirsiniz.
onun dışında çiğköfteci gözlemeci dönerci köfteci kokoreççi var. fiyatlar normal, bazısı normalin biraz üstü (iftar menüsü adı altında).
macun şerbet var.
sahil var, sultan kayığı var...
öyle kalabalık bi ortam, ama sultanahmet her türlü çok daha keyifli.
  • pinkket  (18.07.13 11:07:40 ~ 11:08:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.