[]

sırf istediğiniz bölüm için ikinci öğretim seçer miydiniz?

diyelim çok istediğiniz bir bölüm var siz x üniversitesinde o bölümü okumak istiyorsunuz ama normal öğretimine puanınız yetmiyor ikinci öğretimine puanınız yetiyor.

yine x üniversitesinde çok istediğiniz bölüme yakın bir başka bölümün normal öğretimine yetiyor puanınız. bu bölüme yerleşip diğer istediğiniz bölümle çap yapma şansınız var.

birde y üniversitesinde çok istediğiniz bölümün normal öğretimi tutuyor lakin üniversitenin bulunduğu şehir vasat.

şimdi sorum şu x üniversitesinde istediğiniz bölümün ikin öğretimini mi yazardınız yoksa yine aynı üniversitedeki istediğiniz bölüme benzer bir bölümün normal öğretimini mi yazardınız?

belkide sırf istediğim bölüm olsun diye y üniversitesini yazardınız kim bilir?

uff sözün özü aynı fakültede okunacağı halde normal öğretimin tuttuğu bölüm bırakılıp istenen bölümün ikinci öğretimi yazılır mı? ikinci öğretim adı bile itici yahu.

 
Neden ikinci öğretime gulyabani muamelesi yapılıyor ki? Bile bile 2. öğretim okuyan arkadaşlar var.

Bence bölüm için hayli hayli yapılır. (yazılır ^^)
  • quanche  (17.07.13 21:55:38 ~ 21:57:22) 
ikinci öğretime kaka muamelesi yapılmasını hayretle karşılıyorum. ikinci öğretim olmanın tek kötü yanı ödedeiğin harçtır. onun dışında dersler aynı, hocalar aynı, okul aynı.


  • bavyerali  (17.07.13 22:04:46) 
2.öğrt yaz bi sene kas ortalama yap yatay geçişle örgüne geç! Çap yaparım olayına girmişsin, onu yapabilen insan yatay geçiş yapar :)


  • indescribable  (17.07.13 22:09:13) 
@indescribable +1

İkinci öğretimden ben de fikir olarak haz etmiyorum ama istediğim bölüm için 1 sene katlanır o arada örgün için gereken şartları öğrenir ve ona kasar, örgüne geçme şansım varsa geçerdim. 2.sınıfın bahar dönemi de çap a aklımda olmayan başka bi bölüme kasardım.
  • gupon  (17.07.13 22:47:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.