[]

Civilization almaca

taa kucukken dos zamaninda oynardik bu oyunun ilkini. simdi bakiyorum 5e kadar ilerlemis zibilyon tane de paketi cikmis

store.steampowered.com

simdi sadece birinci oyunu oynamis bi insana hangisini tavsiye edersiniz? 2-3-4-5 sirali falan mi gidiyim, yoksa belli bi oyuna ve paketlerine falan mi abaniyim?

 
kesinlikle 3 derim.


  • fannstmer  (16.07.13 18:06:10) 
3,4 ve 5 in brave new world eklentisi başarılı


  • reverse engineer  (16.07.13 18:09:22) 
1'i ve 2'yi deli gibi oynamışımdır. birkaç gün önce aklıma esti, brave new world'ü indirdim. oyun bir tuhaflaşmış. eskisi gibi chariot'la, catapult'la yardır, sonra gunpowder'ı bul falan yok. birkaç saat oynadım, hem de en kolay olan "chieftain" seviyesinde. okçu, savaşçı, atlılarla falan bir şehre saldırıyorum, hemen püskürtüyorlar. açıkçası, benim gibi sabırsız adamlar için uygun bir oyun olmadığını düşünüyorum.
bence önce korsanlarını indirin, hangisini severseniz, steam'den alırsınız.

  • marcelorios  (16.07.13 18:12:49 ~ 18:13:37) 
3 ten yardır. 4'ü es geç, sonra 5'e aban. Bu arada okulunu uzat, evliysen eşinden ayrıl, askerlik yaklaşıyorsa tecil ettir, çalışıyorsan istifanı ver. Yemeksepetine üye değilsen ol, bilgisayar başındayken kapıya gelen kuryeden yemeği teslim alabileceğin robotik sistemi geliştir öyle başla^_^


  • dusunuyorumoyleysevurun  (16.07.13 18:33:47) 
yogun istek uzerine 3 u aliyorum o zaman haydi hayirli olsun \o/


  • Mandos  (16.07.13 18:38:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.