[]

Danimarka Konu bozdurmak

Hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim. Bankalara gidiyorum kabul etmiyorlar döviz bürosu ilk defa gördüğünü söylüyor nasıl bozdurucam lan ben bu parayı?




 
öyle fantastik paraları değerinin altında da olsa anca kapalıçarşı civarında bozdurursunuz. piyasası varsa o da.


  • ozdek  (16.07.13 11:48:29) 
Daha önce hiç denemedim ama western union gibi bir para transfer firması üzerinden bozdurmayı deneyin derim. Belki exchange ile para transferi hizmetleri vardır.


  • onexey  (16.07.13 11:53:19) 
Abi öyle hatıra mi olur 350 lira var orda aylık geçim param. Kahrolsun bagzi seyler:(


  • aradaki uzaklik  (16.07.13 11:55:31) 
Abi bi arada danimarkaya gidersin sen de, dönüşte de uçak biletini bununla tamamlarsın. Yapacak bir şey yok gibi sanki :/


  • adoramer3ku  (16.07.13 11:58:12) 
kapalıçarşı

danimarka'ya giderken ordan almıştım (brezilya realini de ordan almıştım) dönünce de orda bozdurdum
  • la noix  (16.07.13 12:50:48) 
taksimde gezi parkının karşısında bir döviz bürosu var. o satın alıyor. ben singapur dolarını bile bozdurmuştum orda. değerinin biraz altında sanırım ama olsun.


  • vejeteryanvampir  (16.07.13 13:00:29) 
tekrar yurtdışı seyahatiniz olacaksa, yurtdışında ki havaalanında döviz bürosu varsa oralarda hallediyorum ben böyle kalan dövizlerimi.


  • Phoebe  (16.07.13 13:46:20) 
couchsurfing.com üyesi isen Türkiye'ye gelen Danimarkalı couchsurfer'larla veya Facebook üzerinden Erasmus'u/Stajı bitmiş Danimarkalı gençlerle iletişime geçerek Merkez Bankası güncel döviz kuruna göre bozdurabilirsin. Kapalıçarşı'yı sadece Euro/Dolar geçmeyen ülkelere gideceksen ufak miktarlarda döviz almak için kullanmanı öneririm.


  • darktourist  (16.07.13 15:11:09) 
dostum ben 6 ay sonra danimarkaya gidicem. güncel kurla tl karşılığı ne kadar, nakitim yeterse almaya çalışırım.


  • jedilance  (16.07.13 15:50:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.