[]

tatil önerisi.

selam.

istanbul'da oturuyorum. cumartesi ve pazar günü sevgiliyle stresten uzak bir tatil yapmak istiyoruz, yüzmek de önemli.
araştırdım bulamadım, burdan bi tavsiye çıkar belki.

büyükada aşırı kalabalık oluyor(hep pansiyon zaten) onu biliyorum ve eliyorum.
şile-ağva tarafları hakkında da çok kötü yorumlar var. bi kere, denizi riskli, haftasonları aşırı kalabalık diye duydum ve sevgiliyle gitmeği pek tavsiye edilmiyor.
kilyos olabilir dedik ama orası için de haftasonları uzak durun diyolar.

nereye kaçsak ya? altımızda araba var, azcık gözden uzak, apaçi denilen tayfanın takılmadığı, havuzlu denizli bi yer istiyoruz. cuma akşamından da olabilir (pazar akşamüstü dönülecek).

 
bozcaada?
söyle bir yer de önermişler üst duyuruların birinde,şirin gözüküyor.
www.narbozcaada.com
  • demoniclewinsky  (16.07.13 10:53:53) 
(bkz: çınarcık)
(bkz: gökçeada)

  • eastanbool  (16.07.13 11:27:35) 
şilede daha ilerde kabakoz mevkiinde woody ville diye bir yer var, havuzu denizi plajı çok güzel. kovboy kasabası tarıznda yapısı var, atlar vs. netten bir inceleyin derim.


  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (16.07.13 11:37:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.